Direkt från Tjeckien!

Landslagstjejerna hade en midsommar som var jättetrevlig! Dom var klara för mellanrundan efter fint spel i gruppspelet. Så det blev riktigt glatt och vi hade jätte roligt. Vi var på en restaurang allihop (föräldrar, ledare, spelare). Mycket sång och skratt, tjo och tjim sen tog mamma Mässing över och tjejerna kunde starta lekandet... Som tur var så var tjejerna också på lekhumör och bjöd verkligen på sig själva! Traditionsenligt dansade gjorde vi kring midsommarstången (läs ledarbordet) och på det bordet hade vi en liten midsommarstång! Det är inte varje år man firar midsommar i Tjeckien, men att vika sig på dessa punkter gör dom inte!

I hallen då, jo stämning nja kanske inte, det är i vilket fall den svenska klacken som står för stämning i så fall. Tyvärr är det ;-)rätt så dåligt med publik, något som det finns gott om i övrigt är dom dåligt är domarinsatserna!!! Dessa tjejer besitter ingen större skådespelartalang, men å andra sidan var det väl handboll vi sysslade med? Är du sugen på att titta på skådespeleri kan du ändå masa dig till Tjeckien för det finns gott om spelare från andra lag som är duktiga på det!

På plats i Tjeckien är många föräldrar o syskon, och allt fungerar kanon bra, vi har jättetrevlig tillsammans!

Hälsningar

Eva Mässing (på plats i Tjeckien)




Här dansas det runt "midsommarstången"



Tjejerna precis innan matchstart!

//Frasse


Goddagens alla glada!

Bloggen hade läsar rekord igår, hela 72 personer var in och kikade. Tycker vi ger oss själva en klapp på axeln för det! :)

Kul att så många kommer hit och kollar måste jag säga. Idag har jag startat en mini nedräkning, två arbetsdagar kvar det är bara att kämpa :) ikväll blir det GrönaLund för sommaravslutning med jobbet. Håller på och titta på en liten rapportering från Tjeckien har fått lite info från folket där nere, så under dagen eller imorgon kommer det finnas en liten story om vad dom pysslar/pysslat med där nere!
Det värsta är väl tanken på att jag själv hade kunnat sitta på samma ställe och njuta av handbollsmatcher och kanske sol? :) men sol har vi ju hemma också! :D

Jaja, semestern börjar nästa vecka så jag är inte bitter, foten har inte lika ont längre. (det kan bero på att jag startade min ipren kur i onsdagsmorse jag vet inte men kan vara så) Men jag är så nöjd med att den inte gör ont iaf :)

Partille närmar sig med storm steg, ska se till att någon har dator med internet där nere så ni får dags rapporter från Heden ;) och dom andra spelplatserna också såklart!
Nu måste man ju bara slänga ihop en packlista, se till att få med sig allt dessutom har jag tjiingat plats i Jannes bil så jag slipper släpa på allt :D *stolt*





Ja du nu börjar ju försäsong 1 lida mot sitt slut, det är ikväll och imorgon kvar (jag kör kvälls passet på grönan, sorry girls jobbet kallar. Som vi säger här på östermalm.

Ha det gott, återkommer säkert under dagen!

/Fransson

heja blågult!

Dom blågula ångar på nere i Tjeckien..



SÅHÄR HAR DET GÅTT:      
23-jun   Sweden VS Austria  
    24 (9-8) 20  
           
24-jun   Germany VS Sweden  
    18 (18-27) 27  
           
26-jun   Russia VS Sweden  
    26 (12-5) 11  
           
28-jun   Sweden VS Romania  
    24 (14-11) 24  
           
29-jun   Sweden
24
VS
(8-15)
Denmark
31
 
 


           

Här kommer det lite bilder från äventyret där nere :) Bloggen och jag tackar Eva Mässing för bilderna och ännu större tack för att jag får låna dom hit :)




























HEJA BLÅGULT!

/F


Då var det klart då!

Damernas tränar och ledarstab.. Dock saknas namn i texten som t ex allas våran Johan Ledin som kommer att sköta våra vattenflaskor, tejpning, massage, och högst ansvarig om förrådet! Tillsammans med Pegon kommer vi nog ha det starkaste matrialarna :) Och med ett sammarbete med herrsidan så kommer skånela ha dom grymmaste av dom grymmaste ledare/tränare. Och jag hoppas snart kunna visa er något spelar material men som ni vet eftersom det är olika bud och alla är inte klara hit och dit så vill jag inte klämma dit någon! :)

(damerna) publicerat idag:
http://www.sigtunabygden.se/sigtunabygden/sport/robban-och-sunkan-nya-damtranare-1386439.aspx

(herrarna) tidigare inlägg från SBMT:
http://www.sigtunabygden.se/sigtunabygden/sport/dagge-med-upp-i-allsvenskan-1297868.aspx


Man kan säga att det är halvtid i träningsveckan onsdagar ägnas åt att gå på massage (för min del) och njuta av solen röja lite hemma så man är i fas :) (mycket tvättande inför partille cup)

Vad gör ni andra? ni som läser? vad vill ni läsa om? prova att kommentera, det blir mer inspirerande att skriva då!! Och kommentars raderna hittar ni om ni trycker på "kommentarer" under inlägget och sen är det bara skriva så fingrarna glöder :D

//Fransson

tisdags funderingar!

Snart är det slut på hårdkörning tillsammans. Endast en vecka kvar på det kollektiva sen ska man vara duktig och sköta sin träning på egen hand i ett par veckor, det här är en utmaning i sig.. Att kunna ta sig i kragen snöra på sig löparskorna på med träningskläderna det är inte alltid en lätt match då solen skiner och glass kioskerna är öppna!

Dock är det detta som krävs av dig som handbolls spelare på sommaren. Vill laget satsa och gå ut hårt i höst då är det vad som gäller, för laget är aldrig starkare än svagaste länken. Själv ska satsa på att få ordning på min rackarns fot, sen är det två löppass om dagen enligt min egna planering för sommaren! Hej va med kondis jag ska ordna :)

Men hur skulle vi klarat försäsongen utan Ingse? Jag gillar att ge folk cred för det dom gör!
Och veckans BIG CRED går till våran 1,66 långa fystränare Ingse som kört med oss hela första delen av sommaren, dina träningar är ruskigt jobbiga, lärorika, intressanta och framför allt jätte roliga. Vi har alltid kul tillsammans på dessa träningar och vi har ju faktiskt visat resultat. Titta bara på våra boxarkunskaper oj oj oj säger jag! Proffsboxarna får akta sig! ;)

I vilket fall så vill jag bara visa min uppskattning genom att säga/skriva detta :) Jag är kalas glad över att du vill/kör med oss! :) TACK!








//FRASSE

PartilleCup!

En enda stor fest i Göteborg under v.27.

Skånela har många lag med, jag kan ha glömt något lag men tror inte det :)

På tjej sidan är det följande:

F-94, 95, 96, 97

Och på kill sidan är det:

HJ, P-94, 95, 96, 97

Många lag ska alltså göra årets höjdpunkt, spela många matcher utomhus förhoppningsvis i solsken och mycket folk vistas runt planerna hela dagarna långa!
Själv kommer jag sova på en rackarns luftmadrass, höra b-rudarna tjattra dagarna långa och garanterat vara mega trött på söndagen när vi kommer hem!

Mer info om Partille kommer under veckan!

/F


midsommar i all sin ära!

Men usch va med mygg, inte ens halv fem på morgonen har dom lagt sig? Det hade ju inte vi heller så de kanske går jämt upp..?
I vilket fall så har helgen spenderats på soliga Åland närmare bestämt Kråkskär, en liten bit från självaste hamnen där man kommer in med stora båten.
Jätte mysigt ställe allt var bara så soft, ex antal chicago blev det i helgen plus några andra kortspel plus ett parti Fia med knuff som vi inte pratar något om!! Spel i all sin ära men jag blir väldigt lätt irriterad när det går dåligt!

Jag skulle ju kunna berätta helgen i detalj men vad har ni för nytta av det? Det som hände på Åland stannar också på Åland ellerhur J-O-H-A-N (Med cherleeding feeling) HAHA
En helg som man inte glömmer i första taget, oj vad vi har skrattat jag citerar Ingse "Men gud jag har ju ont i käkarna för att vi skrattar så mycket"

Nu inväntar vi sista hårdkörningsveckan innan vi går på ledighet från handbollen, ledighet på handbollsspråk =Träna ännu hårdare mer och underhåll din fysiska status och kondition!

Våra 94 tjejer åker på partille LYCKA TILL! och vi tanter tar semester (från jobb) kanske inte alla men jag gör det iallafall, jag sticker ner på partille med mina 95 b-rudar och hoppas på kanon väder så man kan bli lite sådär fint brun :)
Och lite mer erfarenhet av coachning skulle ju inte vara fel, EkenCup silvret gav mig lite blodad tand. Sen kommer vi till veckans svåraste, ett vitkigt beslut ska tas ska de bli grönt, eller rött man vet aldrig!

På återseende mina vänner!
//Frasse

hoj hoj!

Träningsveckan startade igår. Jag gick till herr sjukgymnast och fick belastningsförbud på foten.. Alltså ingen löpning eller handboll... suck! låt detta ta slut när jag gjort mina i läggs sulor snälla!

Tjejerna slet på bra med Ingse ute på vårt lilla grönområde runt hallen! (själv drog jag ut tränings cykeln och satt och trampade) Efter en timme fysande så gick vi in för att strecha mycket viktig del i träningen de där har jag hört :) och såklart så hör man en hel del uttalanden, och den bästa var nog när Jessica berättade om när hon varit på Campino för att köpa sallad,

"Ja men jag skulle beställa en sallad och jag tror att jag har hittat min nya favorit, räkor med avocado men iallafall. Ja och så skulle jag ju säga att jag ville ha Rhode Island sås till men jag kände att jag stammade så mycket på just de ordet idag så jag sa Örtsås istället"
Jessica du är för underbar man fick sig ett par väldigt goda skratt igår :)




Idag när jag åkte till jobbet och passerade station så såg jag en blåklädd liten figur som gick med en tung väska, och då slog det mig att U-17 landslaget har sin samling i Lund idag och beger sig senare till Tjeckien för EM. Vi önskar Miranda, landslaget och stackars armen lycka till och NJUT av den härliga värmen! :)
Kommer försöka uppdatera om EM så mycket jag kan, men tror inte att det blir något internet på Åland så vi får se hur det blir! :)

Kortvecka denna vecka, jobbar bara måndag, tisdag, onsdag denna vecka och till helgen bär det av till Åland för lite midsommar firande. Snart semester också :D

//F

EkenCup i regn..

Jag spenderade halva helgen ute på fältet, vilket började riktigt bra solen sken redan när jag kom ut på fältet solbrillorna på dock långbyxor eftersom jag tänkte att de kanske inte skulle bli sol trots allt.. Av med strumporna på med lätta tofflor att spatsera runt i..

F-95
Första matchen blev ett tufft resultat, tjejerna hade vunnit båda matcherna på fredagen och så inleder vi med en förlust.. Men vad ska man göra? tjejerna jobbade på bra vi hade lite svråt att sätta dit bollarna, tyvärr! Dessutom ett par domslut emot oss i viktiga skeden i matchen. Men men vi fick lite svar på vad vi behövde jobba med så det var bra! Andra matchen hade vi verkligen kopplat på vinnarskallarna, vi hade matchen redan från början vi spelade upp varandra och det smällde rejält i vissa närkamper! Vinst och min karriär som coach kändes hyffsad även om jag drog på mig ett gult kort så är jag nöjd! :)

Söndagen var bara ett enda stort regnmoln över fältet. Eftersom jag valt att köra in Lollo så var jag också där från ca 7.45 och skoja inte om det blev kallt redan innan tolv. Vi spelade mot formstarka Gustavsbergs 94 tjejer, i ett enda stort häll regn! himlen liksom öppnade sig och bollen for långt över ribbkanten och emellanåt också långt utanför målburarna bollarna flög hit och dit fram och tillbaka likdant från båda lagen. därför kanske ni har överseende med halvtidsresultatet som jag tror var 1-2 fördel Gustavsberg. här förlorar vi tillslut med 1-4 tråkigt slut på denna dag.. men om jag ska citera herr ungdomsansvarig som jag för övrigt hade turen att få ha med mig på bänken "det känns som att det är vi som äger matchen rakt igenom" och jag jan bara hålla med!

Idag fortsätter slutspelet för vissa åldersgrupper B-slutspel för mina 95 tjejer medans jag ska jobba lite!
Stort lycka till nu!

F-00
Eftersom man spenderade många timmar på fältet så han man se mycket handboll, även om jag spendera flest timmar under tak eller i ett av Skånela tälten så han man med lite handboll. F-00 (2lag) har jag kikat på en del, eftersom jag tidigare i våras var med tjejerna under en lördag så visste jag ungefär vad jag skulle få se. Men till min förvåning så ser jag hur tjejerna på så kort tid har utvecklats så mycket! Man vill ju inte ta åt sig någon ära när man endast varit med tjejerna en eller två gånger tidigare men i såfall har ledarna i detta lag tagit fasta på vad tjejerma verkligen behöver för tjejerna vågar komma lite bredare dom har fått förståelse för att man kan använda sig av M6 (linjespelaren) och att det inte är en extra försvarare och målvakts spelet i båda lagen oj oj oj säger jag, fortsätter denna utvecklingskurva får stockholms lagen se upp redan i höst, försök göra mål på våra målvakter!! Mycket cred till tjejernas ledare vilket jobb ni gör!!! Jag är imponerad av er tjejer och ledare!

Mycket skratt och roligheter en helg som denna, men skoja inte om vi alla var väldigt blöta även om vi använde paraply som jag dessutom har gått grundkurs 1 för att använda. Tack Ulrika för instruktionerna, nu vet jag att man inte behöver hålla paraplyt så långt fram för då sticker liksom baksidan ut och har inget paraply. Ja det låter komplicerat men efter ett par timmar praktisk träning så tror jag att jag har fått grepp på det! :)

Helgens AHA: Det är bra om man har gummistövlar och regnkläder när det regnar.
Helgens skratt: Frasse&Lollo
Helgens väder: Kallt och regn. 

I helgen har jag också skaffat mig en ny kompis, lilla Nora så söt :)

Tyvärr har jag inga bilder (ännu) från helgen men ska försöka ordna fram det men vi avslutar väl med en bild som vi alla vet hur den ser ut och det är ju emblemet på bröstet som vi lägger ner all tid och alla tårar all svett vi visar vilka vi är helt enkelt!

HEJA SKÅNELA!




//FRASSE


helg :)

Det är helg men bloggen tar inte helg, inte denna helg i varje fall.

Efter en regning fredag såhär i juni så är man väl inte jätte glad kanske..? Damlaget samlades för att träna ett pass med Ingse..pfff ja jo det trodde iaf vi som kom dit, Ingse, Johan, Elin A, Madde, Lollo, Håkan och jag.... Hade man signat kontraktet hade man ju också garanterat haft en plats i startsexan med denna otroligt DÅLIGA uppslutning.. Man tränar för sin egen skull absolut men var inte vi det nya damLAGET? jaja jag är inge bitter för det är ju trots allt fredag och jag har svettats i gymmet och framför alla Zumba dansande människor. NI som inte var där missade inte bara ett träningspass utan också den härliga synen med människor som verkligen gick in för att "skaka rumpa" som allas våran MYRAN skulle sagt :) Den här härligt regnande fredagen kommer att avslutas med en smaskig middag och RAKA BENEN :D
Tro mig det är höjdpunkten på veckan :) ni som känner mig vet :D




Att det regnar? ja det har har jag fått rapporter om, men att Gubbängsfältet ändå erövrats av ungdomar och ledare som ska göra upp om årets guldmedalj på EkenCup. Mina F-95 har dessutom krigat till sig två segrar av två möjliga idag *stolt* imorgon kommer jag och ska stå på sidan och se er inkassera fler vinster :) Vi går för guld va? :D
Har inte full koll på dom andra Skånela lagen, men kommentera gärna om ni vet hur det har gått för de olika lagen så publicerar jag mer än gärna ett inlägg med alla resultaten, (och nej jag orkar inte sitta och gå igenom grupp för grupp för att se hur det gått för alla men känner du som läser att du vill/orkar meddela så skriver jag in det :D )

Veckans diss: DAMERNAS TRÄNING, ryck upp er nu och masa er ner till träningarna!
Veckans hiss: Engagemanget på ZUMBA i vikingahallen folk går verkligen in för det, inspirerande! :)

//Frasse

jag har varit dålig på födelsedagar!

Men idag vet jag och jag kommer ihåg att vi har ett födelsedagsbarn!

17år gammal precis just idag stort Grattis från bloggen till dig..



Hoppas du har/får/haft en toppen dag.
//Frasse


EM i Tjeckien! (Brno &Zlin)

Som vi tidigare fick veta så var U-17 landslaget på plats i Märsta för lite uppvärmning inför EM i Tjeckien i sommar. Nu har också förbundskapten "Buttan" kommit ut med en trupp som ska representera de blågula färgerna.

Förbundskapten Birthe Hansson har tagit ut               
följande 16 spelare:              
               
Målvakter: U -KAMPER MÅL          
Hanna Daglund, Irsta HF,  13  0          
Jessica Ryde, Lugi HF,  0          
Julia Sand, Irsta HF,  0          
               
V6:              
Jenny Hellström, Spårvägen HF,  4          
Kristin Nordström, Skuru IK,  12  24          
               
M6:              
Miranda Larsson, Skånela IF,  9 25          
Rebecka Lindberg-Johansson, Eskilstuna Guif,  14  32          
               
H6:              
Daniela Gustin, Kärra HF,  10  32          
Ellinor Gylling, Gustavsbergs IF HF,  10  13          
               
V9:              
Emma Berndtsson, KFUM Lundagård,  10  31          
Mikaela Mässing, Kärra HF,  30          
               
M9:              
Josefin Enberg, IFK Tumba HK,  11  15          
Rebecka Karlsson, Kärra HF,  12  23          
Melissa Petrén, Huddinge HK,  3          
               
H9:              
Rebecca Hejel, Mörrum HK,  11  19          
Hanna Barrögård, Eskilstuna Guif,  13          
               
               
               
Reserver på hemmaplan:              
               
Emina Jonasson, Eskilstuna Guif              
Jennifer Carlsson, Irsta HF              
Amna Mani, Backa HK              
Ronja Gustafsson, Huddinge HK              
Olivia Lönnegren, KFUM Lundagård              
Jenny Södrén, Rimbo HK              
Amanda Sundberg, IK Sävehof,              
Elin Ståhl, Skånela IF              
Malin Norén, Skuru IK              
Ellen Davis, HK Aranäs              
Hanna Åhlén, Nacka HK              
               
(Jenny Carlsson, Kärra HF, blev tyvärr axelskadad i Märsta och är borta från alla handbollsaktiviteter hela sommaren).


Tjejerna kommer att åka till Tjeckien och dom jagar såklart en guld medalj. I helgens turnering åkte man hem med 1 och 3 förluster vilket ändå inte är fy skam.

Jag önskar tjejerna och ledningen ett stort lycka till!

sena kvällar..

Ja ni alla läsare :) vi hör rykten som blandas med information från överledare/tränare/ledare träningarna genomförs enligt andra inläggen jag skrivit. Nu börjar det bli hög tid att starta presentationen av spelare till hösten. Men eftersom jag själv inte är klar för laget ännu så väntar jag och ser hur allt artar sig. Jag ska höra med de spelare som är klara om dom vill påbörja presentationen eller om vi ska avvakta midsommar helgen. Hoppas ni läsare har överseende med detta och väntar med spänning för att se vilka härliga fightande spelare presenteras en efter en. Men tro mig dom kommer inom kort.

Jag själv, ja jag låter bloggen fortsätta leva tills jag vet hur allt slutar, är alltid lite små kul att veta vad laget pysslar med och snart hoppas jag på lite sköna nya fräscha bilder igen :)

Vilken färg på tröjan kommer du att ha iår?

Kommentera gärna och berätta om era egna val, eller hur självklart just ditt val var!? :D

//Frasse

 

tisdag, kan va en av dom tråkigaste dagarna!

Vi har gått in i 8onde veckan av fys/försäsongsträning. Man känner sig inte riktigt sådär jätte stark kan jag säga.. Men vi kämpar på vi sliter som djur och Ingse skrattar mest hela tiden under våra pass! Sunkan har tagit över tisdag och torsdags träningarna och ja det liksom är som serielunken.. Vi liksom kör på som fan och hoppas på toppen resultat! :)

Gårdagens möte gav mycket info allt var väl inte spikat men mycket är på gång som dom gamla rävarna säger!

Ikväll väntar handboll och långlöpning!

Hej på er för en stund!

ännu en helg som paserat i hög hastighet

Ja ni, man hinner inte säga halv sju förrns helgen är paserad. I helgen fanns det ett brett utbud av aktiviteter, landskamper i hallen, chill i solen, STEK i solen, löpning ja lite smått och gott. Jag valde solning landskamper och chill :D hihi

Lite info dårå:
Imorgon måndag väntas ett möte i vikingahallen för damtruppen. Kl18.00 samlas vi i hallen och träningen skjuts fram så kör vi efter mötet!

Tisdag, Ta med inne och ute skor hälsar Sunkan!

Onsdag, ingen träning!

TIPS FRÅN BLGOGEN KOLLA IN HEMSIDAN

I veckan kan det nog bli en och annan presentations av Skånela IF´s damer!

/F

Säsongens första intervju!

Miranda ser Scandiberico från läktarplats.

Skånelaiten, linjespelaren, Sveriges lagkapten och kontrings starka Miranda Larsson kommer att titta på helgens turnering från läktarplats, nej hon är inte petad, jo hon har tränat försäsong/löpning så hon orkar, läktarplatsen beror helt på en olycklig skada som linjespelaren drog på sig nere i katrineholm för snart 2 månader sen (17 april). Jag har pratat en del med Miranda och hon säger såhär:

Vad var det som hände när du drog på dig skadan?
Det var sista träningen på riks 3 och Miranda skulle göra ett genombrott, hon skrattar och säger "redan där fattar man att det kunde sluta illa". Men hon kämpade på och tog sig förbi sin försvarare och hamnar i ett friläge då får hon en knuff i ryggen (som förövrigt inte är tillåtet i sporten) och hon landar sedan med armbågen helt i utsträckt läge. Den knakade till åt fel håll (en såkallad översträckning)

Spelade du vidare?
Linjespelaren fick lämna planen direkt då armbågen såg ut att vara ur led, "så inget snack om saken bara att avbryta träningen" säger Miranda själv!

Hur gick ni tillväga?
Det har varit mycket problem, långa väntetider på röntgen och svar. Det tog närmare 5 veckor för att få reda på vad som var felet, så den svenska sjukvården är inget Miranda ger höga betyg. Men nu har hon fått alla svar, ledbandet var av men är nu färdigläkt.

Enligt uppgift så fick du expert hjälp nere i Göteborg under gymnasiesm, stämmer detta? Vad gjordes i Göteborg?
-
Ja det stämmer, jag var nere i Göteborg och träffade landslagsläkaren Ulf som tappade ur armbågen på vätska så att svullnaden skulle lägga sig.

Hur känns att sitta bredvid och titta på när du är van att springa på varje boll och göra allt mellan 5 & 10 mål per match?
Egentligen vill man inte ens ställa denna fråga (får man ens ställa den om man själv är spelare?) men kanske att läsarna vill veta?
Miranda säger själv såhär. - "Det suger rejält, särskilt när man är i hallen och alla spelar handboll. Men under onsdags träningen fick jag känna på bollen igen och den lyckan går inte att beskriva!"

Under onsdagkvällen på lagets träning kunde vi efter att fröken Larsson varit inne hos landslags läkaren och bänt  ut armen igen se henne springa och studsa, skjuta och göra mål. Det är den Miranda vi känner igen, det är den Miranda vi vill se i höst. Lycka till med rehaben som återstår och jag hoppas att du snart är tillbaka och kan träna fullt ut snart. Fysiskt har väl Miranda inte tappat så mycket under rehab tiden hon är garanterat långt före mig i spåret dessutom ;)

Lycka till i helgen!

/Frasse



Elin Ståhl, Miranda Larsson, Josefin Ekwall

Fotograf: En vild gissning, Ingse Björkman!


student tider, jo jag tackar ja!

halloj alla glada!

Det åker studentflak utanför kontoret hela dagarna javisst klart det är studenten denna vecka.. Om man blir nostalgiskt även om det var två år sen jag själv tog studenten är det lika kul varje år!

Grattis Ramona Stegfors som idag tar studenten!

Igår gick årsmötet av stapeln en liten skara medlemmar samlades i teorisalen och gick igenom dagens agenda. Detta var avklarat på en timme. Vad som bestämdes exakt får vi veta snart, alltså vem som får vilken plats osv så håll ut :)

På träningen var vi effektiva i vanlig ordning på onsdagar! Eftersom det var möte efteråt så var vi tvugna att ligga se "chefen" sagt och gjort. Vi lekte med pinnar jättttttttte länge trodde vi efter vi kört alla pinn övningar så hade det gått 23 minuter. 23 MINUTER? själv tyckte vi att vi hade hållit på hur länge som helst, lyckligast var nog fröken Björkman som såg att vi skulle hinna med hur mycket som helst. Som sagt vi är väldigt effektiva på dessa träningar och rejält trötta när vi kör, och ja jag har träningsvärk och många med mig tror jag! HAHA

Såhär kan det se ut!



VI HAR ALLTID KUL!



FINA LÖPSTEG



LITE TÄVLING GÖR BARA GOTT FÖR TRÄNINGSVÄRKEN, OCH VISST HAR VI KUL?




VI VÄRVADE IN EN FIGHTER FÖR DET SAKNADES EN SPELARE



ALLA BILDER I DAGENS INLÄGG ÄR TAGNA AV INGSE ELLER JOHAN TROR DOM BÅDA STOG BAKOM LINSEN IGÅRKVÄLL!

//Frasse


puuuh

Vad hände nu? pang boom krasch.. Ska man inte stänga av elementen på somrarna, nej vänta stopp kan det bero på att solen skiner konstant på dagarna? Så fruktansvärt svettiga blev vi idag, kanske inte bara för att solen skinit hela dagen utan också för att vi tog i men +28 grader när man åker hem från jobbet vid 16.30 tiden gör nog en hel del :p såna här dagar är man smått avis på chipparna som går i skolan.

Idag fick vi träffa ett nygammalt ansikte på träningen. 94orna känner henne väl medans damerna vissa av dom inte ens vet vem det är, på hemsidan står det ass. tränare så den beteckningen fick hon här också.- Karin "sunkan" Sundstedt höll i dagens träningspass. Ronny Haglöf stog för underhållning på gympasset, vilket var väldigt givande man fick dom dä småtipsen en handbollstränare aldrig ser, det där som man inte själv tänker på när man kör! Mycket nyttigt måste jag säga!

Tillbaka i träningsoverallen imorgon är Ingse :) förövrigt spred sig ett rykte om kanonkullen imorgon men "det vara bara en rykten" citerat Victoria Silvstedt! Alltså, imorgon kommer vi att återigen invadera vikingafältet och hänga där någon timme med fysmarodören själv!
för er som inte hört "det vara bara en rykten", http://www.youtube.com/watch?v=JLtC0W0HKNE

Vi är dom tuffaste, dom starkaste, dom grymmaste!



Imorgon väntas ett årligt årsmöte i föreningen 19.00 är medlemmarna välkommna och lyssna och höra på vad som sägs!


/Fransson

det haglar.-...?

Inte ute alltså? det är ju strålande sol såklart, men det haglar rykten, det haglar ideér, det haglar lite mer rykten... Vad händer? Vad gör vi? När kör vi? Vi är ju där för handbollen, för oss, för vikingahallen, för ivaaanhoe, för alla svettiga pass!? Kom igen nu ta er i kragen och ryck upp er!

/F



Här är några bilder från Finlands matchen:





























Alla bilder är tagna av Sandra Jansson, henne hittar ni på ogonblick.org och på facebook (Sandra Jansson) Så fort jag får ordning på länkningen så kommer alla bilder att länkas till hennes album på facebook!


långledigt..

javisst, nu har många lång ledigt.. själv sitter jag ensam på kontoret högsta volym på datorn :) jobbar som satan ;)

Solen skiner rätt så retsamt utanför fönstret, men jag kikar emellanåt ut genom dom stora fönstren och snart är det ju helg :D

Ett löppass ska avklaras i helgen också, det ska man väl orka kan jag tycka! Ha en trevlig helg allihopa bloggen, vilar nog i helgen tror jag! :D

/F

Skånelas damer

Det tränas och tränas och tränas, det gymmas och springs och kastas bollar, jag har dessutom kommit fram till att träna handboll kan man göra på många olika sätt, igår var det en träning som man verkligen var tvungen att tänka hela tiden. Huvudet var aktiverat i varje övning och jag kan säga med facit i hand att Jessica "myran" Karlsson INTE kan göra TVÅ saker samtidigt. Att kasta en boll och fånga en annan skulle visa sig vara svårare än hon själv anat...


Såhär på försäsongen ser vi många nya ansikten, välkända eller okända enligt en liten fågel som flög förbi här på östermalm tidigare idag så tror jag vi kommer få se ett nytt ansikte under nästa vecka.. Ingen nämd ingen klämd.. eller?

//FRANSSON

RSS 2.0