Jahaja, då får vi ta tillbaka ändringen,

Läser just på facebook att ändringen inte gäller idag tydligen så vi kör på som vanligt kl.18.30 och ingenting annat! jag hänvisar numer till Karin S som sköter informationsflödet! Vi frågor hör av er till henne!

ÄNDRING!

Läste på fb igårkväll att det är ändrar träningstid idag TISDAG!

Ikväll är det kl 18.00 som gäller, sen får vi se antar att det kommer mer info om ändrade träningstider osv!

Det blir handboll och gym ikväll, se till att vara taggade för ikväll kör vi så det ryker igen!



Efter tung försäsong väntar ju matcher varje helg! wiiie, :)

//Frasse

hur man skrattar, blir trött & får muskler samtidigt!

Det är precis vad vi pysslar med på måndagar och onsdagar. Vi har alltid jätte kul, tar ut oss till max, jobbar på små ytor och får snygga muskler. Allt det här tack vare allas våran Ingse! Idag kan jag garantera att du skulle få +++++ om jag skrev för aftonbladet (det är dom som kör med plus väl? expressen kör getingar?) men för att göra det hela enkelt att förstå så säger vi såhär, dagens träning får:

I:

Aftonbladet      +++++
Expressen        Geting x5
Frasses blogg   FFFFF

Då var det avklarat :) mycket bra träning med andra ord!

Träningen inledde dock med lite "hej vad vi får en utskällning" dålig nerjogg och strech på matchen igår innebar en liten tillsägelse, men efter det var det bara stora leenden och positivt hejjande tjejer som små tävlade nästa hela passet, lag Elise mot lag Lina, mest bara på skoj :)

Vi strechade länge och väl och vi hann med att prata väääääldigt mycket också :) men vi var några kvar som tyckte de var extra kul att stanna i vikingahallen, Madde, Elin G, Anna, Matilda. Vi skulle lära oss att hjula, stå på händer och varar allmänt proffsiga på gymnastik?! Tjejer jag måste dock säga att ni har en bit kvar innan ni får tävla i elitklassen ;) men kul hade vi 12 hjulningar på rad är vad som ska slås nästa gång jag ska träna ordentligt :)

det var allt för ikväll, hoppas att Sandra laddar upp lite bilder från matchen igår så att jag har något att publicera snart :)

Hej på er!
/F

fler chippar som uttalar sig under träningar osv..

Janne har nämligen en favorit lek som vi avslutar dom flesta Janne träningar med..
Det går till såhär:

Man ställer upp på mittlinjen mitt emot varandra (man är alltså två och två i denna lek) Ena sidan är t ex Afrika och den andra är Europa, sne säger Janne ett land som ligger antingen i europa eller i afrika så springer man åt det hållet där de landet ligger, är ni med? bra!

Kan också kallas Geografi testet, i vilket fall så står jag bredvid Elise som för dagen tyckte hon var riktigt smart när hon säger "okej, jag kommer förlora för jag är jätte dålig på geometri"

Stopp i galopp, vi höll väl ändå på med geografi..

Som ni märker så kommer det här laget att få höra ett par felsägningar under kommande säsong!

/F

måndag igen.

Tänk att helgerna går så fort.. man ska göra de sen ska man göra det där också och om det går skulle det vara bra om man hann med att fixa med det där också. Ja så ser mina helger ut nästa varje vecka, men jag är inte bitter det är inte det jag menar ;)

Damerna tränar enligt följande!

MÅNDAG: 18.00-19.30   INGSEFYS   INNE OCH UTE KLÄDER/SKOR
TISDAG: 18.30-20.30   GYM+HANDBOLL      
ONSDAG: 18.00-19.30   INGSEFYS   INNE OCH UTE KLÄDER/SKOR
TORSDAG: 18.00-19.30   GYM/CIRKEL        
FREDAG:     LEDIGT        
LÖRDAG:     LÖPASS   45-60 MIN  
SÖNDAG:     LEDIGT        



Roligt att se att ni kommenterar också :) Skriv gärna vem det är som kommenterar kul att se vilka som läser bloggen :D

//FRASSE

hallå det går i helgens tecken!

Ja precis, vi har avverkat fredagkväll, lördag och snart hela söndagen.

Damlaget samlades på söndagseftermiddagen för att ta sig an denna säsongs första träningsmatch hemma i borgen. På andra sidan mittlinjen så stog Finska A-landslaget i sina blåa träningsoveraller.
Vi tog en liten genomgång i teorisalen med Janne "killen i mitten" Wiklund, sen blev det lite häng i omklädningsrummet innan vi möttes av publikens visslingar och jubel när vi entrade planen, vi presenterades en och en i nummer ordning, med rökmaskiner och sköna applåder från den fullsatta vikingahallen. Aj aj  jag slog just huvudet i vardagsrums bordet och vaknade just upp ur drömmen.. Vart var vi? Jo vi gick ut på planen och sen en vad vi kallar "damlags" uppvärmning, alla gör lite vad dom tycker själva, några springer hit och andra dit, andra snackar om helgen dessutom är det några som hittat en boll och springer och passar mellan sig, plus dom där tre spelarna som softar lite på stolarna som är framställda dagen till ära (det är ju trots allt match). Sådärja lite gemensam uppvärmning blev det tillslut, lite löpning med spark i rumpan, sidled försvar och indianhopp.

Bollarna var nyrensade och blänkte där dom låg i en stilig samling på golvet.. Oj förlåt tillbaka i drömmen igen. Vi gick och hämtade dom smutsiga bollarna som börjar sjunga på sista versen som låg i korgen som väldens bästa Pegon kört fram åt oss :) vi passade en hel del faktiskt blev riktigt varm i högersläggan. Sen flöt uppvärmningen på bra med målvaktsuppvärmning, skott från position, kontringar och tre mot tre.

Matchen drog igång och det var med en hejdundrande fart. Finskorna hade bra löd under skorna och hittade ett par kontringsmöjligheter då vi inte riktigt hittade rätt i anfalls spelet och vi ja... vi hade det också fart under skorna fast på ett annat sätt kan man säga eller asså ja men jo jag tycker vi hade bra fart första tio iaf, sen kom vi på att "vi har ju faktiskt inte spelat ihop oss riktigt" så vi började fundera lite på hur vi skulle göra så det blev bra men de värsta var att det blev mest kaos utav allt tänkade tyckte jag. Vi stänkte dit ett par bollar innan halvtidsvila då vi låg under med 11 bollar tror jag..

.. I andra halvlek vill jag upplysa er läsare om att det var vi som ´klistrat fast raketer på skorna (i alla fall åt ena hållet - Mot anfalls hållet) SÅKLART?! Vi är med bra i inledningen och hänger faktiskt på målmässigt hela andra halvlek, att springa hem var ju inte riktigt våran grej inte idag i varje fall. Men ändå tycker jag att vi lyckas få ihop det rätt hyffsat till slut och vi torskar andra halvlek med 1 boll tror jag. (Tony snodde matchprotokollet direkt efter matchen så jag har inte ens läst det)

Vi torskade väl tillslut med 19-31 tror jag.. är inte helt säker men eftersom jag behövde syrgas efter matchen så skyller jag på det. Ja alltså kondisen är inte riktigt i trim ännu men det kommer jag ska ligga i :D

Någon matchens lirare utsågs inte denna match, så jag tänkte ge utmärkelsen till Janne "killen i mitten" Wiklund som tack för att han ställer upp och coachar oss även fast han valt att inte vara med i organisationen runt damerna iår men han är ju ingen lirare under matchen så han får ett super stort TACK och en klapp på axeln. men Frasses matchens får gå till Emelie Malm tillsammans med Madde Gustafsson som hade ett antal briljerande räddningar under matchen som fick publiken att gå i gång på läktaren (och nej nu drömmer jag inte, det var faktiskt lite publik på läktaren)

Det var första matchreferatet för iår och tro mig går allt som det ska så kommer det bli många fler under 2011 och 2012!

På återseende, 
vid tangentbordet 
/F

PR adidas!


BILD HÄMTAD FRÅN GOOGLE

Så börjar det bli tider att beställa nya skor..
Vi i Skånela gör från Adidas/TeamSportia.
Kika in på Adidas och se vilka dom nya modellerna till hösten är!


INGSE INFORMERAR!!!

Go kväll alla brudar! Hoppas att ni alla snart är friska o på g igen. På onsdag kl 18,00 är det obligatoriskt möte. Efter mötet är det fys :)







//frasse

Madde Gustafsson...

Madde var hemma hos mormor o nisse o kollade på ett repotage på tvn där dom visade filmklipp från tidigt 70-tal kanske då de va svartvit tv..
efter ett tag säger madde, "men asså när kom färgen?" (färg tvn)
eh .. jajo den kom de o de året börjar Nisse o drar HELA historian om hur de blev färg TV.
Efter ett tag säger madde, jaja men när kom färgen UTE då?!

HAHA

Det var en vardagskväll, Madde med familj sitter o äter stuvade makaroner o korv/köttbullar..
madde säger plötsligt: "asså fan va jobbigt de är att göra korv"..
"vadåda säger Ingela o ser ut som ett frågetecken
ja men asså, de tar ju skitlång tid..."
"eh? de tar ju 5sek, du skivar den ju bara å steker på"
"vadå bara skivar, du måste ju skära ut den lilla tårtbiten så dom inte viker sig"

Förstå då att Madde suttit/stått och skurit ut en tårtbit i varje liten ynka korvbit.. blev de ens någon korv kvar?

lite måndags underhållning :)

//frasse


baciller...

Ja vi är ett par stycken som lyckats drabbas av några baciller.. Jag har legat däckad sen tisdagskväll, flera andra har också varit sjuka i drygt en vecka eller mer.. Inge roligt alls för man kommer ju vara så stark när man kommer tillbaka och gör första träningspasset efter en veckas frånvaro pga sjukdom... NOT!

Jag inväntar lite roliga historier som ska läggas upp på bloggen, såklart är det från en av juniorerna... Behövde jag säga det förresten? Dock har de inte hänt på handbollen men dom är värda att skrivas här på bloggen ändå! :)



I eskilstuna på träningsmatch mot "fuckstone"





Träningsmatch!

//Frasse

massage någon?

Är det någon mer än jag som känner att man skulle behöva lägga sig på en massage bänk någon timme eller två och bara får lite skön massage..?


samma lika mest hela tiden!

Vi går in i vecka 5 av hård träning. Nu börjar det som sagt bli en del trötta kroppar, och många spelare på träningen.
Vädret är ju lite halvt ostabilt sen helgens regn kom, undrar hur vädret ser ut ikväll när vi ska kämpa oss igenom ett Ingse pass. Oftast brukar de ju sluta med att man är dödens och somnar till på soffan.

I helgen går första upplagan av Brännplattan Open av stapeln. Glöm inte att anmäla ditt lag! IDAG ÄR SISTA ANMÄLNINGSDAG! 

Annars så tränar vi på som vanligt och inväntar besked om tränare fortfarande..

"pess och jag försäsongen förra året"




Efter ett gym pass kunde vi inte låta bli att ta fram handbollarna och se lite söta ut :)



Vi hejjade på Miranda när landslaget var och spelade i Rosershallen! :)





Det kommer dyka upp lite bilder från året som gått :)

//frasse

BRÄNNPLATTAN OPEN!

IDAG ÄR SISTA ANMÄLNINGSDAGEN FÖR BRÄNNPLATTAN OPEN SOM GÅR AV STAPELN PÅ LÖRDAG!

ANMÄL DITT LAG OCH SLÅSS OM TROFÉN SOM KOMMUNMÄSTARE I BRÄNNBOLL!!




//FRASSE


wiiie, fredag!

Igår avlsutades veckan med klassisk minihandboll och gym. Dom som inte spelade match hängde i gymmet och blev lite snygga till beach 2011 :)
det sög rejält i benen efter ett par kontringar på minihandbolls delen, sen kastades man in och skulle köra magmuskler eller armar! Hejja oss!

Kul att se att vi blir ett par stycken på träningen igår var vi 17 totalt, sen har vi några som inte riktigt kan gå fullt ut pga olika saker, men alla är vi på plats och gör de som kroppen tillåter.

Första elitskivan avfyrades igår, enligt uppgift hade folket roligt. Tyvärr måste jag själv säga att Viper inte imponerade... Men nu blickar vi framåt och snart tar brudarna och grabbarna studenten! :)


Trevlig helg på er!

//Frasse

första träningen tillsammans!

..är nu över. Det gick ju som på en dans! Hårdkörning var det som gällde, trötta ben? ehm ja jo det är kanske en definitionsfråga men jag är super trött i både armar, ben, mage och rygg.. Otränad?

25 dagar har gått sen vi började måndagen 18 april 18.00 i borgen, vi (dom som varit med alla gånger) har hunnit med 16 kollektiva pass och 4 egna löp pass (lång distans, lördagar). Varav 4 minihandbolls träningar (denna aktivitet bedrivs på torsdagar tillsammans med gympasset), 8 Ingse pass, 8 gym pass, Det innebär att kollektivt har vi fixat och trixat tillsammans ca 27,5 timmar.

ja det var en liten parantes för en som inte riktigt gillar löpning utan hellre spelar boll 100 timmar i veckan! :)

På återseende, /Frasse

Bloggtorka?

Kalla de va man vill, jag säger såhär; hur kul är det att läsa ordet träningsvärk ex antal gånger per vecka?
Här kommer iaf ett inlägg med diverse!

Träningen tuffare på dag in och dag ut. Måndagarna svettas vi utomhus för det mesta, tisdagar i gymmet och på planen, onsdagar ut och svettas i sommarvärmen, torsdagar inne i gymmet igen.

Ikväll ansluter "andra delen" av laget som varit på välbehövlig vila efter en lång säsong med finalsteget i SM, Teamsportia vinnare och även vinnare av serien. Dom har vilat sig i form tror (hoppas) jag för ikväll kastas dom in i verkligheten och här ska springas, korta snabba snabba höga knän, boxas!

Med "andra delen" menar jag dom som jag har förstått ska utgöra årets u-lags verksamhet, men det är så jag har uppfattat det kan säkert bli ändringar med innan allt är spikat!
Ska bli kul med ännu mer folk på träningarna, Ingse kommer få fullt upp med att räkna in oss eller? ;)

Dessutom har det dykt upp en ny spelare på träningen, igår såg vi första träningen från hennes sida men på henne lät det som att vi skulle få se mer! Kul, kul! Får se vad det kan leda till, namn och nummer får ni senare i sommar när allt är klart! :) Tänkte att jag snart ska börja inventera spelartruppen men just nu finns det ingen anledning till det eftersom ja eller jag vet inte, jag har inget kontrakt för nästa säsong och vet inte vilka som är klara så vi väntar som sagt med inventeringen!


Det vi längtar efter på försäsongen är såklart att få kliva in på handbollsplan och bara kötta! :)
Här kommer lite bilder från Sandra Janssons album från förra säsongen! (fler bilder kommer, tar några i taget)








//Fransson


Oboy oboy!

"Oboy, vilket vackert (fult) väder" när man vaknade imorse.. Pigg som en tupp vaknade jag tre minuter innan klockan ringde 05.30 (första gången) sen vart det ett par snooze för mycket och det var stressigt i vanlig ordning! ;)

Då har var kastats in i en ny vecka med nya träningar gårdagen bestog av Ingsefys inne i B-hallen. Vad mer kan man vänta sig än att vi kommer bli piskade? Tyvärr var inte alla med, några pluggar, några är sjuka, några jobbar så är det. Men vi var en tapper skara på ca 10. Vi fyller på laget med materialarna för att dom ska ha en chans till beach 2011. Johan och Pegon visar att gammal är tyngst (eller? ja det kanske var ett eget påhittat uttryck) HIHI :D Mycket bra jobbat av alla igår, mycket svett och trötta kroppar men vi kör på ikväll igen och fram till typ Juli :D

SNART KOMMER OCKSÅ PRESENTATIONER PÅ SPELARE OCH LEDARE SOM KOMMER ATT AGERA DAMLAG NÄSTA ÅR! DET ÄR ENDAST ETT FÅTAL SOM HAR REDAN SIGNADE KONTRAKT, FAST VI VÄNTAR TILLS DET SITTER KRÅKOR PÅ KONTRAKTEN!

Damernas lista: 

-hitta tränare
-fånga in alla som ska spela till hösten
-göra klart med ledare
-träna minst fyra pass i veckan
-beach 2011 (är de enda vi tänker när man står och är spyfärdig)
-dunka musik på ivanhoo (är med på varje träningspass)

Här kommer en uppmaning!

Lördagen den 21 maj arrangerar dam&herr laget en brännbollsturnering på vikingafältet (bakom vikingahallen) dra ihop ett lag på 10 personer eller fler anmäl ditt lag till Jimmy Karlsson (herrarna) eller Madelene Hildén (damerna) Klicka in på
www.skanela.se för att läsa mer om turneringen, regler, tider osv!

SISTA ANMÄLNINGSDAG 16 MAJ
slå ett slag för handbollen, kom och ha kul med oss!

//Frasse



Nu var det dags för ett födelsedagsbarn igen! :)

GRATTIS MADDE PÅ 17 ÅRS DAGEN!





//Fransson


RSS 2.0