EkenCup i regn..

Jag spenderade halva helgen ute på fältet, vilket började riktigt bra solen sken redan när jag kom ut på fältet solbrillorna på dock långbyxor eftersom jag tänkte att de kanske inte skulle bli sol trots allt.. Av med strumporna på med lätta tofflor att spatsera runt i..

F-95
Första matchen blev ett tufft resultat, tjejerna hade vunnit båda matcherna på fredagen och så inleder vi med en förlust.. Men vad ska man göra? tjejerna jobbade på bra vi hade lite svråt att sätta dit bollarna, tyvärr! Dessutom ett par domslut emot oss i viktiga skeden i matchen. Men men vi fick lite svar på vad vi behövde jobba med så det var bra! Andra matchen hade vi verkligen kopplat på vinnarskallarna, vi hade matchen redan från början vi spelade upp varandra och det smällde rejält i vissa närkamper! Vinst och min karriär som coach kändes hyffsad även om jag drog på mig ett gult kort så är jag nöjd! :)

Söndagen var bara ett enda stort regnmoln över fältet. Eftersom jag valt att köra in Lollo så var jag också där från ca 7.45 och skoja inte om det blev kallt redan innan tolv. Vi spelade mot formstarka Gustavsbergs 94 tjejer, i ett enda stort häll regn! himlen liksom öppnade sig och bollen for långt över ribbkanten och emellanåt också långt utanför målburarna bollarna flög hit och dit fram och tillbaka likdant från båda lagen. därför kanske ni har överseende med halvtidsresultatet som jag tror var 1-2 fördel Gustavsberg. här förlorar vi tillslut med 1-4 tråkigt slut på denna dag.. men om jag ska citera herr ungdomsansvarig som jag för övrigt hade turen att få ha med mig på bänken "det känns som att det är vi som äger matchen rakt igenom" och jag jan bara hålla med!

Idag fortsätter slutspelet för vissa åldersgrupper B-slutspel för mina 95 tjejer medans jag ska jobba lite!
Stort lycka till nu!

F-00
Eftersom man spenderade många timmar på fältet så han man se mycket handboll, även om jag spendera flest timmar under tak eller i ett av Skånela tälten så han man med lite handboll. F-00 (2lag) har jag kikat på en del, eftersom jag tidigare i våras var med tjejerna under en lördag så visste jag ungefär vad jag skulle få se. Men till min förvåning så ser jag hur tjejerna på så kort tid har utvecklats så mycket! Man vill ju inte ta åt sig någon ära när man endast varit med tjejerna en eller två gånger tidigare men i såfall har ledarna i detta lag tagit fasta på vad tjejerma verkligen behöver för tjejerna vågar komma lite bredare dom har fått förståelse för att man kan använda sig av M6 (linjespelaren) och att det inte är en extra försvarare och målvakts spelet i båda lagen oj oj oj säger jag, fortsätter denna utvecklingskurva får stockholms lagen se upp redan i höst, försök göra mål på våra målvakter!! Mycket cred till tjejernas ledare vilket jobb ni gör!!! Jag är imponerad av er tjejer och ledare!

Mycket skratt och roligheter en helg som denna, men skoja inte om vi alla var väldigt blöta även om vi använde paraply som jag dessutom har gått grundkurs 1 för att använda. Tack Ulrika för instruktionerna, nu vet jag att man inte behöver hålla paraplyt så långt fram för då sticker liksom baksidan ut och har inget paraply. Ja det låter komplicerat men efter ett par timmar praktisk träning så tror jag att jag har fått grepp på det! :)

Helgens AHA: Det är bra om man har gummistövlar och regnkläder när det regnar.
Helgens skratt: Frasse&Lollo
Helgens väder: Kallt och regn. 

I helgen har jag också skaffat mig en ny kompis, lilla Nora så söt :)

Tyvärr har jag inga bilder (ännu) från helgen men ska försöka ordna fram det men vi avslutar väl med en bild som vi alla vet hur den ser ut och det är ju emblemet på bröstet som vi lägger ner all tid och alla tårar all svett vi visar vilka vi är helt enkelt!

HEJA SKÅNELA!




//FRASSE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0