- over and out

då har jag valt att lägga ner bloggen!

Efter funderingar fram och tillbaka så väljer nu att inte fortsätta skriva, kanske kommer skrivarkänslan/viljan tillbaka eller så gör den de inte vi får se!
 
Jag tackar alla er läsare för denna tid, emellanåt har jag legat på ett snitt på 150 besökare per dag vilket verkligen är jätte roligt. Det har blivit kommentars bomb ett par gånger. Det har varit kul att läsa era kommentarer men synd att ni inte skriver namn så man vet vilka ni är som läser!
 
Nu blir det full fart med rehab och comeback fokus, vi ses i borgen!
 
//Frasse

Skånela Handball tournament 2012

En helg med mycket handboll vill jag lova!
 
Flängande från hall till hall, match till match ja ni förstår!
jag har kikat på skånelas f-95 som har spelat många matcher med blandade resultat, man har gått hårt på vissa spelare och det har smällt rejält i vissa dueller. F-95 avslutade i vilket fall med en andra placering i turneringen efter att man förlorat mot göteborgslaget IK Sävehof för andra gången inom ett par timmar. Laget hade dessutom match i u-lagets serie idag söndag mot ett starkt Lidingölag.
 
Ja i dagens match såg man att laget fullkomligen gick på knäna... Lidingö kunde gå för full maskin med ett som var blandat med rutin och hårda tag. I vissa dueller smällde det ordentligt!
 
Man fick se sig besegrad efter 60 minuter!
 
/Frasse

RSS 2.0