Annandagshandboll i Märsta


Annandagshandboll i Märsta

Nu har du ätit tillräckligt med mat, kanske åkt en pulkatur i backen testat barnens nya leksaker osv! Se nu till att pallra dig till hallen, sponsra klubben med en biljett till dagens drabbning i herrarnas elitserie! 
 
Grabbarna vann senast nere i Halmstad och jag själv tror att det är upplagt för en bra match med revansch sugna Drott spelare men ännu mer taggade spelare i hemma laget som spelar om viktiga poäng i botten striden. 
 
Medans Dagge är på resande fot passar grabbarna på att samla säcken full med poäng vilket är väldigt kul! 
 
Ta på dig en röd tröja värm upp händerna och om möjligt sjung upp innan matchen startar för vad kan vara bättre än en fin inramning denna jul och två poäng till skånelafamiljen? 
 
//frasse

återblick på veckan

Hej allihopa här kommer en liten återblick från veckan!
 
U/J laget spelade sin sista match innan upephållet och slog spånga med 29-17 om jag inte minns helt fel!
 
Herr laget borta slog storlaget HK Drott med en boll. Viktigt med poäng mot topplagen, måste ha varit en enkel resa hem från Halmstad denna torsdagskväll. Redan på annandagen möts man igen men då hemma i vikingahallen, se till att dra dig dit och heja fram grabbarna efter all julmat du proppat i dig!
 
Damlaget har egen träning i och med det en månad långa speluppehållet i december månad, men drar igång igen på nyårsafton om jag inte minns fel!
 
//Frasse

-Skånelas årliga luciatåg med maskotarna!

Då var de dags för årets luciatåg att göra entré på vikingahallsgolvet.

Det var en blandning av F&P03 och damlaget som radade upp sig på planen och sjöng i många olika stämmor, de enda vi saknade var herrlaget och visst så vi många knattar som såg missnöjda ut när inte föreningens elitseriekillar dök upp...

Glad lucia från oss i hallen!

//Frasse


-PEPPARKAKSHUSBYGGETÄVLING-

 
"ÅRETS UPPLAGA AV PEPPARKAKSHUSBYGGE ÄR HÄR!
NU VILL JAG HAR HJÄLP AV DIG ATT RÖSTA FRAM VILKET AV DESSA FYRA HUS SOM BLIR ÅRETS BYGGE I DAMLAGET!"
 
- för att rösta, kommentera inlägget. detta gör ju du genom att trycka på "kommentarer" under själva inlägget. Skriv ditt namn och vilket bidrag du vill rösta på!




BIDRAG NR 1
 


BIDRAG NR 2



BIDRAG NR 3

 
BIDRAG NR 4
 
//FRASSE
 

- En kort paus

Visst är de väl kul när man inser att man inte vill lägga ner bloggen längre.

Denna paus var perfekt, har hunnit med att rehabba, jobba, tränat, coachat u-laget och fått lägga skrivandet åt sidan.

Men nu senast har de ryckt lite i skrivartarmen igen! Nu senast när damerna vinner sista hemma matchen för säsongen och när herrarna skräller och vinner hemma mot serietvåan IFK Kristianstad!

Men först ut på nyöppningen kommer att vara en omröstning! Under gårdagens "träning" byggde damerna ihop pepparkakshus. 4 lag, 4 hus och nu skulle jag behöva ha din hjälp att rösta fram årets pepparkakshus bygge! Sprid detta till nära och kära, grannar, arbetskollegan att rösta på årets pepparkakshus!

Alla hus kommer att presenteras med en bild, dock kommer "arkitekterna/designerna" inte att nämnas förens efteråt!
Må bäste/finaste/snyggaste hus vinna!
Och välkomna tillbaka!

//frasse


RSS 2.0