Midsommar en gång om året

Hej på er!
 
Här har det lyst med sin frånvaro med inlägg... Typiskt, men så är det i dessa tider det tränas, tränas, tränas, tränas och tränas lite till!
 
I vecka 27 kommer ett 94 lag och ett 95 lag bege sig ner till Göteborg för PartilleCup medans resterande delar av a, u, j spelarna kommer att ta välförtjänt "vila" med träning på egen hand vilket innebär ingen vila utan mer att du kan bestämma dina tider själv vilket kan vara riktigt skönt såhär dags på året!
 
Inget nytt om spelare och kontrakt men det kommer väl vara fastställt inom kort.
Som alltid kommer bloggen att presentera damlaget och alla dess pusselbitar i detalj när det är klart! :)
 
Nu vill jag önska er en trevlig midsommarafton för det ska jag ha! :)
 
 
/Frasse
 

det trillade in lite neews!

Ja, nu är det ju inte nyheter längre.
Som gammal Rimbo spelare man är så når rykten och övergångar än hyfsat snabbt. Men jag sätter endå 10 svenska kronor på att min pappa kommer ringa mig under dagen och säga "Cassandra flyttar till Skåne och spelar med Eslöv" Ja pappa, jag vet och jag har vetat det ett par dagar!
Alltså, Cassandra Tollbring har lämnat moderklubben och de grönklädda Rimbo för Skånska gulingarna Team Eslöv IK till hösten. Detta tror jag blir ett bra ombyte för denna unga talang.
Vi har sett henne trolla i både upplandslag, elitserien, allsvenskan, div1, olika SM-steg genom åren. Jag har dock endast tränat två pass tillsammans med henne under alla dessa år (spelade endå i samma förening fram tills jag var 16 år gammal och bytte ut den gröna mot den röda tröjan)
Med ett ruskigt lurigt skytte och väldigt bra spelförståelse som kommer hon att klara sig långt i elitseriesammanhang, och visst har hon något att brås på... Titta bara på de framgångsrika bröderna som härjar runt i allsvenskan just nu. Även föräldrarna ska ha varit en fröjd för ögat under deras glamour dagar!
Jag önskar dig stort lycka till och sätt Rimbo på kartan! :)
//Frasse

Ny spelare till damtruppen.

Då var det dags att presentera ännu en ny spelare till truppen.
Denna gång har man gjort klart med rutinerade 26 åriga målvakten från Örebro. Hon är van att styra sina försvarsspelare och ruskigt bra utkast vilken kommer gynna oss då vi verkar ha hittat ett par kontringsvilliga spelare som ska representera de röd vita färgerna till hösten.
Jessica säger själv att hon gillar Skånelas breda och samtidigt så pass unga trupp!
Jag kan inte göra annat än att varmt välkomna dig till laget och föreningen, se till att spika igen längst bak!
Jessica Wessman
Ålder 26 år
Position Målvakt
Senast från Örebro SK

när får vi veta?

Hallfrågan är det hetaste ämnet i Märsta just nu..
Blir det ny hall, ska man bygga om våran borg eller ska man få  spelqa hemma matcgrna på annan ort?
Hur länge spelas det elitseriehandboll i Märsta? förhoppningsvis i ett par år framöver, men vad gör vi med all läktarplats om det visar sig att man inte fixar en plats till t ex nästa år?
Vem ska betala för all denna plats om det visar sig att det inte kommer mer än 900 per match? Jag tycker förbundet har lite väl höga krav på hallfrågan..
Vi hoppas få ett svar på hallfrågan snart, hur många kommer sitta på herrmatcherna om matcherna ska spelas i Uppsala eller kanske till och med i Stockholm? Kommer vi ens upp i 900 personer då?
Nytt från senior verksamheten är:
Herrarna har rustat upp med en två meters skytt från RP och nu senast gjorde man klart med Skånela sonen Iris Ganibegovic!
Damerna trummar på med sin försäsong

RSS 2.0