bloggen informerar

Hej på er allihopa!
Riktigt kul att se läsarsiffrorna. Dock kommer jag med en liten hint!

Denna blogg är det jag som driver, Frasse i egen person inte SKÅNELA IF.. Detta innebär alltså att allt jag skriver är mina egna ord och det kommer lite information då och då innefrån laget som ni alla säkert redan vet!

Nu har jag dock upptäckt att någon/några vill använda detta som ett öppet forum och tycka och tänka om klubben, vilket i sig inte är så konstigt det händer ju det flesta forum, bloggar och hemsidor.

Denna blogg är alltså inte till för dig som vill lufta dina eventuella negativa åsikter om klubben utan mer till alla oss som tycker om skånela som förening och den handboll vi lirar på banan!

Glöm nu inte bort herrarnas elitseriepremiär och damernas allsvenska premiär detta året kan bli riktigt häftigt på med de röda tröjorna och kom och stötta alla lagen! :)

//Frasse

A-laget uttaget!

Målvakter
Elin Agerskov
Jessica Wessman
Vakant

Utespelare
Elin Nygårds
Elin Ståhl
Emma Lyrberg
Fanny Blanck
Filippa Sarenbrandt
Josefin Ekwall
Josefin Karlström
Lina Wessberg
Louise Wallmo
Matilda Lundin
Therese Eriksson
Vakant
Vakant
Vakant

Spelare som kallas till uppstartsveckan samt uppstartsläger v.32
Elin Gustafsson
Emma Fernis
Emma Jansson
Isabella Engström
Julia Törnqvist
Madeleine Gustafsson
Nathalie Norrman

Ja det är denna trupp som ska stå pall första året i allsvenskan.. Ska bli intressant att se de yngsta tjejerna som ska bära upp fanan när man åker Sverige runt i höst! Som sagt väldigt ung trupp, med några få spelare födda på sent -80tal. Den mixen kanske är det vinnande konceptet, den som lever får se!

Eventuella frågor avseende uttagning besvaras av:
Mattias Ryd 070-775 17 34
Jan Nilsson 073-182 44 21


skånelas i göteborg

Ja tänka sig, i år hoppade jag över att åka ner till handbollsstaden göteborg för att se ungdomarna spela på gräset i regnet/solskenet.

Men enligt rapporter så ska hela föreningen ha levererat ordentligt där nere.. mina 95 brudar lyckades ta sig till kvartsfinalen och där fick man se sig besegrad.. Men vilket hästjobb ni gjorde där nere.. Jag är STOLT över er!

Så kommer man såklart in på 94 tjejernas prestation.. en final hör och häpna obesegrade hittills och så tar man sig till final.. Det här är inte första gången, tredje gången gilt hur ska detta gå?

Många tro sig veta hur det här laget fungerar hur dom funderar och hur dom agerar.. Men jag vill säga att man blir mer och mer imponerad av dessa tjejer. Dom tar stort ansvar i de här stora matcherna och det är viktigt för framtiden!

Hur gick det nudå....?
Jo det återstår 30 sek av matchen och där har vi ett lika resultat när slutsignalen går får de rödklädda se det andra laget jubla, motståndarna lyckades göra ett mål i slutsekundrarna.. den ständiga tvåan har jag talat om förut dom är här igen!

Jag själv tycker lite synd om er brudar, men ni kämpar på vilket är coolt. grattis till ännu ett partillesilver!

//Frasse

RSS 2.0