puuuh

Vad hände nu? pang boom krasch.. Ska man inte stänga av elementen på somrarna, nej vänta stopp kan det bero på att solen skiner konstant på dagarna? Så fruktansvärt svettiga blev vi idag, kanske inte bara för att solen skinit hela dagen utan också för att vi tog i men +28 grader när man åker hem från jobbet vid 16.30 tiden gör nog en hel del :p såna här dagar är man smått avis på chipparna som går i skolan.

Idag fick vi träffa ett nygammalt ansikte på träningen. 94orna känner henne väl medans damerna vissa av dom inte ens vet vem det är, på hemsidan står det ass. tränare så den beteckningen fick hon här också.- Karin "sunkan" Sundstedt höll i dagens träningspass. Ronny Haglöf stog för underhållning på gympasset, vilket var väldigt givande man fick dom dä småtipsen en handbollstränare aldrig ser, det där som man inte själv tänker på när man kör! Mycket nyttigt måste jag säga!

Tillbaka i träningsoverallen imorgon är Ingse :) förövrigt spred sig ett rykte om kanonkullen imorgon men "det vara bara en rykten" citerat Victoria Silvstedt! Alltså, imorgon kommer vi att återigen invadera vikingafältet och hänga där någon timme med fysmarodören själv!
för er som inte hört "det vara bara en rykten", http://www.youtube.com/watch?v=JLtC0W0HKNE

Vi är dom tuffaste, dom starkaste, dom grymmaste!



Imorgon väntas ett årligt årsmöte i föreningen 19.00 är medlemmarna välkommna och lyssna och höra på vad som sägs!


/Fransson

Kommentarer
Postat av: Anna Lincoln

Hahaha jag dör på den där videon "ojdå den är visst för liten, hahahaha"



En extra eloge till er, duktiga tjejer som pustar och tar i så ni spricker! :D Puss på er!

2011-06-07 @ 22:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0