OS SILVER 2011




OS SILVER 2011


Bild lånad från Ungdoms OS - Team Sverige på facebook.

VÄLKOMMNA TILL HISTORIEBOKEN U-17 LANDSLAGET!


det är läskigt mäktigt!

Vi alla är olika, vi får uppleva olika saker, genom att spela handboll så får man redan som B-ungdoms spelare uppleva stora delar av Sverige när man får åka på USM runt om i landet och att sedan ett par år framöver fortsätta upptäcka landet. Att spela klubb handboll gör också att du se en del, vissa föreningar åker iväg på träningsläger i Spanien andra åker på turneringar i Slovenien, Barcelona eller liknande. Partillecup, Åhus beach handboll, Helsingborg har också en beach turnering och många många fler. Allt detta gör att man träffar många nya människor och får vänner för livet.
Jag känner en tjej som fått gjort en hel del av alla dessa grejer jag rabblat upp förutom beach handboll men det är en annan historia! Ni har läst om henne här på bloggen förut och kommer göra det många gånger efter denna också.

För ett par månader sen ramlade hon rejält på armbågen och fick i någon månad gå med armen ett och samma läge och hade ständigt ont, men med diciplinerad rehab och lite hjälp med tömning av vätska så kunde hon snart springa igen och börja använda armen igen. Det var länge kamp mot klockan för under juni månad så skulle Buttans landslag bege sig till Tjeckien för U-17 EM. Tillbaka på banan såg vi såklart Skånelas starka m6a, landslagets lagkapten min goda vän Miranda Larsson. Dom slutade på en 7e plats och hade då säkrat VM biljetten till nästa år. För en vecka sen begav sig fröken Larsson till arlanda för avfärd mot Turkiet, nej du m6an skulle inte på semester, iklädd blågula kläder kom hon till arlanda för att åka med Sveriges representanter i OS. COOLT!

såhär säger Miranda på facebook om OS final platsen- Trodde aldrig jag skulle få skriva en sån status, så jävla galet

OS FINAL, 17 ÅR, TURKIET, JULI MÅNAD, HUNDRA GRADER VARMT.

STORT LYCKA TILL TJEJEN, FRÅN DIN STÖRSTA SUPPORTER!

//Frasse



frivillig backträning

Jo jag tackar! 6 tappra brudar som hade släpat sig till sätuna parken.
Man vet aldrig riktigt vad Ingse ska hitta på när hon dragit ihop till träning, man har små aningar men när man kommer dit och ser övningarna så tänker man "nej jag hade visst ingen aning".
Men att vara 6 pers innebär i vilket fall att man får springa av sig ordentligt, men kul hade vi (i vanlig ordning) och trötta blev vi och jag känner idag att om jag hade strechat lite till så hade jag kanske kunnat röra mig utan att se konstig ut ;)

Synd att Johan INTE tog NÅGRA bilder under passet som bloggen bad om men det får vi väl leva med.. Hur kul är det att alltid få se gamla bilder liksom?

Nu börjar egen träningen lida mot sitt slut och jag ska vila foten rejält nu inför kommande aktiviteter, fabror doktorn konstaterade att han misstänkte att det var en inflamerad sena i foten så nu blir det voltaren och cykling en tid framöver..

På återseende! :)















Emelie Malm

Emelie Malm

 

1. Moderklubb: Sollentuna HK
2. Födelse år: 1990
3. Vänster/höger hänt: Vänster
4. Siffra på ryggen: 16?
5. Position: Målvakt
6. Förebild (handbolls spelare): Shit oj hoppsan. Någongång när jag var lite tyckte jag Tomas Svensson var rätt lajbans

Emelie ”väggen” Malm. Denna målvakt har vi sett många spektakulära räddningar ifrån, är det inte en snygg benparad så är det med huvudet eller så limmar hon ditt skott, lite halvt irriterande kan det vara om man är skytt förstås. Emelie har räddat oss i matcher både en, två och tre gånger.


3 snabba med Emelie Malm

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



/fransson


Sara "Tåta" Klysing

1. Moderklubb - Kalmar aik
2. Födelseår - 1990
3. Vänster/höger hänt - Höger hänt
4. Siffra på ryggen - Helst 2, men spelar ingen större roll. Har bytt så mkt de senaste 3 åren...
5. Position - M9 och V6
6.Förebild - Har ingen direkt förebild
 

Sara kom till Skånela säsongen 09/10 första gången då från Jönköpingslaget Hallby. En tjej som fightas tills domaren blåser sista signalen i matchen. Här har vi tjejen som inte kan säga tårta och Anders i samma mening det låter mest hel konstigt men det får vi leva med eftersom dom flesta utbrister i skratt så hävdar jag att det är teambuilding ;). Efter ett år i Skånela så testade hon vingarna i Stockholms laget Westermalm men efter halva säsongen så saknade hon Märsta, vikingahallen,  Skånela allt för mycket så nu är hon tillbaka igen.  

3 snabba med Sara Klysing
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen.



/Frasse


Träningsvecka!

Hej alla glada som läser!

Här kommer en liten notis för damerna:
GLÖM INTE DEN FRIVILLIGA TRÄNINGEN MED INGSE IKVÄLL (ONSDAG)

-Janne mailade idag ut lite info, och en grej var att vi kommer att hålla hallen öppen under v.31 för lite träning inför starten v.32 Är det några som är sugna på att köra så hör av er till MR.Janne Ståhl!

Annars, joda nu börjar egentränings perioden lida mot sitt slut och snart är det dags att dra igång igen. Ska bli kul att träffa hela gänget igen och nu startar ju liksom den riktigt uppladdningen inför säsongen som komma skall.
Det kommer att komma löpande info om vad vi i damerna pysslar med men jag har inga exakta datum ännu så vågar inte slänga ut några aktiviteter här på bloggen.

/Frasse som för övrigt börjat jobba igen....




Lina Bjerregaard

1. Moderklubb Bålsta IF
2. Födelse år 93
3. Vänster/höger hänt Höger
4. Siffra på ryggen 9
5. Position 9m
6. Förebild (handbolls spelare) Vranjes :)

Lina, en 9meters spelare som jag själv inte sätt allt för mycket. Men enligt uppgift så kan vi få se en hel del av henne i år. Får hon bara komma i läget så kan hon göra mål på vilken målvakt som helst.



3 snabba med Lina Bjerregaard

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


U-17 landslaget!

Har ju lite inblick i U-17 landslaget, så här kommer lite kort info för er som missade matchen igår!
Igår såg jag alltså deras öppningsmatch i Ungdoms- OS där dom tvålade dit Turkiet. Men det var inget imponerande spel enligt mig. Man hade svårt att stoppa Turkiet bakåt, men framåt satte man det mesta så det var väl ingen större fara antar jag. Larsson och co hade garanterat full koll på läget men varför inte bjuda på lite spänning!? :)



//Frasse

Miranda Larsson

1. Moderklubb – Skånela IF
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - höger
4. Siffra på ryggen - 3
5. Position - M6
6. Förebild

Landslagskaptenen, 94a tjejen, m6an. Så går snacket runt omkring. Här har vi en spelare som har kondition utan dess like, hon kan springa matcherna igenom utan att ens se berörd ut. Bakåt är hon en fighter och det är inte jätte många som kommer förbi. Framåt passar hon mig klockrent, jag ger bollen till henne och hon gör mål. Förra året gjorde hon sin debut i a-laget och redan första året vann hon den interna skytteligan. Detta blir en spelare att följa även i höst!

3 snabba med Miranda Larsson

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



/Frasse


Anna Enger-Sällberg

1. Moderklubb - Rosersberg IK
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - höger
4. Siffra på ryggen - 15
5. Position - M6
6. Förebild - don´t have one

Anna kommer från grannkommunen Rosersberg men har spelar i Skånela de senaste säsongerna. Hon var t ex med laget när dom spelade partille final och även vid USM steg 5. Att tänka innan man prata är inte alltid prio ett! Att fråga om är viktigt om man inte har stenkoll på läget, det drar denna tös nytta av. Och som med många andra av de yngre tjejerna så lyckas man få sig ett gott skratt när hon öppnar munnen! J Anna håller till inne på linjen och spärrar mer en gärna!

3 snabba med Anna Enger – Sällberg

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen




/Frasse


FRIVILLIG TRÄNING!

Backlöpning onsdag, sätuna parken 18.00 OBS! träningen börjar 18.00!




SÅKLART KOMMER INGSE ATT VARA PÅ PLATS!



FÖRSÄSONG FÖRRA ÅRET!



HOPPAS PÅ MYCKET PUBLIK IÅR!

/FRASSE




Madde Gustafsson

1. Moderklubb - Skånela IF
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - Höger hänt
4. Siffra på ryggen - 94
5. Position - Målvakt
6. Förebild  - Har faktiskt ingen förebild, men när jag var liten var det Madeleine Gustafsson ( fd. grundström)

Här har vi en av årets målvakter, bra träningsnärvaro, alltid där i tid oftast alldeles för snabb i munnen och vi får oss ett antal goda skratt per vecka. Madde har som My också mycket erfarenhet av viktiga matcher och räddningar. Det blir en spännande säsong för våra målvakter som varje träning slåss om att få stå på matchen som kommer kommande helg.

3 snabba med Madde Gustafsson
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


Elin Ståhl

1. Moderklubb - Skånela
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - Vänsterhänt
4. Siffra på ryggen -  6
5. Position - Höger sida h9 eller h6
6. Förebild - Oskar Carlén

En av våra vänstersläggor, hon har varit med på riks, debuterat i den gul blå landslagsdressen, spelat USM steg 5 (finalsteg) och debuterat i a-laget. En tjej som jag tror kommer att bli viktig på lagets högersida i år.  Hon har skottet, hon har genombrottet det gäller bara att slå på alla kanaler samtidigt och våga kasta sig in i det små luckor som dyker upp!

3 snabba med Elin Ståhl
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


Josefin Ekwall

1. Moderklubb Vassunda IF
2. Födelse år 1994
3. Vänster/höger hänt höger
4. Siffra på ryggen 20
5. Position 9m
6. Förebild

The bomber, Här har vi tjejen som varit med på alla riks läger (de 4 nu i augusti) testat landslagströjan och Jossan gjorde alags debuten redan förra året och hon visade redan då att hon skulle komma och fightas om en plats. Denna till åldern ganska unga tjej visade tidigt att hon kunde skjuta. Att i försvaret få vara med som ”trea”  redan första matchen bevisar ju att tränar duon redan då trodde på dig. Ska bli kul att följa din utveckling, hur bra kan du bli? Vill ni se Jossans stänkare i kryssen i höst? Då vet ni att det är Vikingahallen som gäller på damernas matcher.

3 snabba med Josefin Ekwall
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


JESSICA KARLSSON

1. Moderklubb - Skånela IF
2. Födelse år - 1992
3. Vänster/höger hänt- höger
4. Siffra på ryggen - 7
5. Position - V6
6. Förebild - Jonas Källman

Vår sjungande, dansande, skrattande v6a. Oj oj, här har vi en tjej som fightas bakåt och framåt ser jag en bra formkurva. Jag tror att i år kommer vi att ha en kantspelare som kontrar och dessutom överlistar målvakterna i det egna läget. Denna tjej finns det många träningstimmar i och det vi fått sett hittills är bara positivt!
Se upp där ute så att du inte bli ifrånsprungen!

3 snabba med Jessica Karlsson
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


My Bjerregaard

1. Moderklubb - Bålsta IF
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - Högerhänt
4. Siffra på ryggen - 16
5. Position - Målvakt
6. Förebild - Jag har ingen..

My kommer från det tidigare nämnda framgångsrika 94 laget, dock är hon inte från trakten. My kommer från inte allt för stora föreningen Bålsta. Hon har tillsammans med målvakts kollegan vaktat målet vid många viktiga matcher och räddat många viktiga skott. I år slåss hon om en plats i a-truppen och som ni vet så kommer det bli otroligt tufft om alla platser i år så upp till bevis, må bästa kvinna vakta kassen i höst!

3 snabba
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


Karin Mattsson!

1. Moderklubb - Sollentuna HK
2. Födelse år - 1993
3. Vänster/höger hänt - vänsterhänt
4. Siffra på ryggen - Har inte valt ännu
5. Position - h6
6. Förebild - Stefan Lövgren


Vänsterhänta höger 6an som för det mesta jobbar i det tysta, Karin är alltid på plats på träning och match, hennes intresse för handbollen är svår att gå miste om. I år hoppas jag att hennes formtopp pekar rakt uppåt och att hon fortsätter hålla i sitt enorma intresse så ser vi snart en fullfjädrad höger 6a.  När du minst anar det så dyker det upp en knorr eller en flip.

3 snabba med Karin Mattsson

Makaroner/Pytt i panna  
Skidresa/solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


Julia Törnqvist

1. Skånela IF
2. En kall vinterkväll 1994
3. höger hänt
4. på fråga 4 svarar jag 4
5. v6
6. kommer faktiskt inte på någon

Spillevinken på vänster kanten, gör det man precis inte tror att hon ska göra. Hoppar in från kanten i dö läget och stänker dit bollen så målvakten får sig en tankeställare. Att Julia älskar fys träning vet vi alla att det inte är sant, men att hon är där och fajtas tycker jag är inspirerande, hon är en riktig glädje spridare och kommer passa bra in i gruppen till hösten. Så ni målvakter som håller till i div 1 serien tillsammans med Skånela SE UPP!
 
3 snabba med Julia Törnqvist

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



Nu har ni fått en held del godbitar idag, spelar presentationerna kommer att fortsäta komma ut löpande så håll utkik mina vänner!

//Frasse


Louise Wallmo

1.Moderklubb - Rosersbergs IK
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - Högerhänt
4. Siffra på ryggen - 11
5. Position - 9m och linje
6. Förebild - Tror inte att jag har någon...

Louise, jag minns när jag tog mitt första tränar uppdrag, 94/95 årgången i Rosersbergs IK tjejerna var inte mer än en hand höga och nyfikna på handbolls världen. Om ett par veckor står jag i samma försvar som dessa spelare, vi styr upp anfall tillsammans ja du märklig känsla men till spelaren. Lousie är en duktig spelare som kommer bli viktig i den nya damtruppen, som spelare är hon stark och vågar kasta sig in i de små luckorna hon hittar mellan två försvarare. Se upp där ute för här kommer en flygande Rosersbergare! :D


3 snabba med Lollo Wallmo

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//fraaace


Fanny Blanck

1. Moderklubb - Lagunda AIK
2. Födelse år -1994
3. Vänster/höger hänt - Höger hänt
4. Siffra på ryggen - 7/17
5. Position - 9 meter
6. Förebild - Kim Ekdahl du Rietz

Damlagets främsta försvarsspelare, har aldrig skådat något liknande.. Man vill liksom INTE hamna i kläm när Bålsta tjejen har bestämt sig för att verkligen slå ner sin anfallare. Nu mer är Fanny Rosersbergs bo tidigare hade hon långa resor till träning och match men vad gör det hon kommer till hallen med ett leende på läpparna ändå. Till denna säsong ska det bli kul att se hur denna ”a-flicka” utvecklas och kommer att kunna spela ännu tuffare bakåt och jag hoppas också att det släpper i anfallsspelet och att hon kommer våga ta ansvar framförallt bakåt!Här höjer jag ett varningsfinger för många blåmärken på både med och motspelare!

DET HÄR VISSTE DU INTE OM FANNY BLANCK: HAR ÅKT KONSTÅKNING!

3 snabba med Fanny
Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



/Frasse


ELISE HEDLUND

Elise Hedlund

1. Moderklubb- Bollstanäs SK
2. Födelse år- 1993
3. Vänster/höger hänt- Högerhänt
4. Siffra på ryggen- 6
5. Position- Vänster 9
6. Förebild - Kim Ekdahl du Rietz

Elise kommer från grannklubben BSK. Elise även kallad ”Gävle” har spelat i Skånela i en säsong men fler ska det bli. Denna sångfågel har en skott arm som heter duga, när inte den halvtrasiga axeln krånglar och hon har ett löpsteg som än annan avgudar i spåret. När hon inte står med skorna knutna för träning eller match så kan vi se henne framför något landslag och framföra nationalsången eller kanske på någon annan scen där hon framför en av dom nya hitsen du hör på radion dagligen. Elise hade förra året en halv tuff säsong då skadorna haglade över denna skytt, jag hoppas att hon kommer kunna få visa Vikingahallens publik vad hon egentligen kan den kommande säsongen!

3 snabba med Elise Hedlund

Makaroner/Pytt i panna
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen



//Frasse


Matilda Lundin!

Årets första spelar presentation kommer här!

1. Moderklubb - Skånela IF
2. Födelse år - 1994
3. Vänster/höger hänt - Högerhänt
4. Siffra på ryggen - 9
5. Position - M9
6. Förebild - Luc Abalo

Playmaker i föreningens framgångsrika 94 tjejer, som senast i våras visade handbolls Sverige att Skånela är att räkna med i framtiden. I år ska hon kastas in i damtruppen där hon troligtvis kommer att trivas som fisken i vattnet. Med hennes fantastiska formkurva som i slutet av förra säsongen pekade rakt upp kommer motståndarna att få se upp. Denna till storleken inte allt för stora tjej har många ess i rockärmen.

 

3 snabba med Matilda Lundin

Makaroner/Pytt i panna      
Skidresa/Solresa
Skvallertidning/Sportdelen i kvällstidningen       



//Fransson


usm är lottat!

Hej alla glada och ni ledsna också!
Idag har solen lyst med sin frånvaro höhö.. Har spenderat dagen i mjukisbyxor mycket skönt!

USM lottningen har kommit ut, jag tänkte lägga ut alla grupperna här på bloggen u direkt idag och sen får ni grupperna var för sig i höst när det är dags för USM helg :)

Träningen i tisdags var rena rama döden.... Backen vid sätunaskolan OMG.. (för er äldre läsare står det för Oh My God) jag har sådan fruktansvärd träningsvärk och att bo på tredje våningen är ingen hitt dessa trappor ojoj.. men men hoppas hinna med ett mördar pass till innan den kollektiva träningen drar igång, dock ska jag inte äta omelett 15 minuter innan träningen och det är också en passning till er andra där ute!! Ät aldrig så tätt inpå! :D
Annars då? jo semestern är slut på söndag bara att börja jobba igen, tidiga mornar och trötta ben på kvällarna! Sommaren anses för övrigt vara över när semestern är slut! ;)

Här kommer grupperna föreningen som står högst upp i varje grupp är arrangör!

/Frasse


HJ GRUPP 16  
  TÄBY HBK    
  VÄSTERÅS/IRSTA HF UTV
  LIF LINDESBERG  
  SKÅNELA IF  
       
DJ GRUPP 14  
  SKÅNELA IF  
  LIF LINDESBERG  
  VADSTENA HF  
  GT SÖDER  
       
A-POJK GRUPP 3    
  BODENS BK HF  
  UMEÅ IK HF  
  SKÅNELA IF  
  TÄBY HBK    
       
A-FLICK GRUPP 21  
  SKÅNELA IF  
  HK ERPING  
  STRÖMNÄS GIF  
  HK TYROLD  
       
B-POJK GRUPP 1    
  AVESTA BROVALLEN HF
  TÄBY HBK    
  HK SILWING/TROJA  
  SKÅNELA IF  
       
B-FLICK GRUPP 18  
  SKÅNELA IF  
  LUDVIKA HF  
  NORRKÖPINGS KVINNLIG
  ÖJEBY IF    
  SKURU IK    





sommar, semester, egen träning.

Handbolls spelare är som flockdjur.. ialla fall jag! ogillar verkligen att öppna mailen och se Janne Ståhl - Sommarträningsprogram. Jag får liksom rysningar, bara tanken på att gå ut och springa och veta att när jag kommer i "mål" så kommer ingen säga bra kämpat eller kom igen du orkar en gång till... Men tanken på att komma tillbaka i Augusti och veta att jag inte har tränat är för mig helt en omöjlig tanke! Att veta att alla andra har följt träningsprogrammet och är tränade och redo för en ny säsong skulle inte vara speciellt snällt att komma dit helt otränad och sen instämma i kör med dom andra "vi ska till allsvenskan". Så idag kastade jag mig ut på en första runda efter att foten spelat min kropp ett spratt under tre veckor då jag inte kunnat ta ett löpsteg och att under partillecup haft ont mest hela tiden.. Ut i spåret och känna fan det här går ju bra, gud va duktig jag har varit som inte sprungit någonting utan bara kört Mats rehab övningar heja frasse friskt humör. (för jag har ju inte varit ett dugg bitter här i bloggen under skade tiden) Men att sen i nästa sekund känna "vart e närmsta papperskorg" okej så illa var det inte men det gick varken fort eller smidigt!

Men nu har jag i varje fall gett mig ut i spåret en gång så nu är det väl bara att fortsätta, fick lite blodad tand av dagens löptur måste jag säga! Hoppas att det håller i sig :)

För damernas info så har Ingse flaggat för gemensam backträning på tisdag svara på fb i damgruppen om ni vill hänga på!

Förövrigt så är det ju en ganska lugn period absolut inte för alla men för vissa så dom nyheter ni kommer få här är mest alldagligt snack, olika känslor i spåret, dessutom kommer jag att presentera spelarna för er.. Ska bara dra ihop några intressanta frågor till tjejerna plus att jag måste skriva text om allihopa! Dock kommer jag inte skriva om mig själv, så vi fårse om det blir någon presentation av mig :D

Nu lite researsch på alla tjejerna och frågekonstellation, men först alltid en dusch inte lukta usch stå högt i kurs det är GLASSIGT!

Bilden är tagen av Palle F-95 (jag har tjuvlånat utan att fråga..)



/Frasse

Hej och hå!

Nu var det ett tag sen sist, PartilleCup är över för i år och Skånela lämnade regniga Göteborg med många bra resultat.. Alla resultaten hittar du på partillecups hemsida! My team F-95 skötte sig strålande, tror inte vi gjorde någon dålig match under hela veckan. Vi hade en halv tuff grupp där vi många gånger lyckades överlista våra motståndare. Vi tog oss till 8 dels fnal och där vi mötte Kärra som för dagen var bättre än oss på "vattenpolo" efter som det regnade hur mycket som helst och bollen var super blöt så hade vi svårt att träffa rätt!

Jag lyfter på hatten för F-96 som tog sig till semifinal där Önnered drog det längsta strået, Skånela hade dock en jätte bra inledning på matchen och jag trodde ett tag att dom skulle stänga matchen totalt. I andra halvlek orkade laget inte riktigt hela vägen och Önnered var ikapp och förbi i målprotokollet.

Regnet stog som spö i backen, men vi va en skara som stog runt bana 13 och hejade på lagen. I de röda matchtröjorna stig våra 94 tjejer och på andra sidan stog de grön klädda rimbo tjejerna. Matchen gick till sudden (första målet vinner) och Skånela fick chansen i första anfallet, tekniskt fel och sen var de rimbos tur, miss sen fortsatte det såhär tror publiken fick se 6 anfall innan Rimbo slog till och straffade Skånela försvaret! Slutresultat 12-13.

P-93&P-96's matcher slutade också i Sudden och P-94 förlorade sin match med fem bollar om jag inte miss minner mig helt.. P&F97 har jag inte riktigt stenkoll på så vågar mig inte på att säga några resultat eller placeringar där..

Grattis säger jag också till Viktor Östlund som under helgen spelade European Open med sitt landslag och laget vann turneringen dessutom blev Viktor uttagen i all star team som bästa försvarare under turneringen.

Som jag lurade f-95 ojoj, nu är det i alla fall klart, under PartilleCup skulle ju jag välja färg på match tröjan i höst. Och de gjorde jag det lät ungefär såhär "ja tjejer nu har jag ju varit med er under EkenCup och PartilleCup och det har varit jätte roligt, men jag har ju varit och tränat med Rimbo så jag kommer att spela med..... Skånela nästa år :)" hihi nu ska jag tillbringa några dagar i tylösand, massor med sol och bad!

Hoppas ni har en trevlig läsning :) bilder kommer, finns på Madde Gustafssons Facebook om ni inte kan hålla er för att se lite livs från Göteborg..

//fransson

Hallå Scandinavium!

Är ni med? Nu åker vi... Invigningen är igång, Erik Grönwall (tror jag ska köra hans roll nästa år faktiskt!) fullkomligen skriker ut sina känslor i mikrofonen och publiken är inte sen med att hänga med i "we will rock you" och klappar takten. PartilleCup 2011 är nu igång på riktigt, idag har det spelats en hel del matcher och Skånela har fullkomligen dominerat heden, kviberg och valhalla..

Årgång 94 tjejsidan har vunnit båda sina fighter, f-95 likaså, f-96 lag1 vann också sina två matcher och lag2 har vunnit en och förlorat en match, f-97 härmade lag2 årgång 96 och vann en match och lät motståndarna få dom andra två poängen snällt av er!

Killsidan då..
P-93 och P-94 har kammat hem full pott, dom yngre lagen har jg inte fått någon rapport på och är alldeles för lat för aatt gå in och kolla alla resultaten på egen hand! Men ett armbrott har p-97 ordnat ajaj säger jag iförsig. Krya på dig Andreas Byström.

PartilleCup i övrigt, jovisst de har kommit en regn dusch och självklart så stog jag ute utan paraply, utan regnrock, utan poncho.. tro mig jag var dyngsur det var bara schampoo och balsam som saknades! Imorgon hoppas vi på strålande sol och skönliiiiiiiiiiir :) heja skånela!
Viktor gjorde enligt uppgift en av sina bättre matcher i den gulblåa tröjan igårkväll. Dom har vunnit båda sina matcher!

Årets lårplask kan ha gjorts under gårdagens hejvadvistårpåhänderikorridorentävling och priset går såklart till FAAAAAAAAAAAAAANNY BLAAAAAAAAAAANCK!

Dessutom har Emma&Maja haft en grööön leeeguoaaan!



Que será será vi hejar på skånela!

//Frasse




ojojoj handbolls VM 2012 u17 landslaget (som blir u18 spelar VM)

Ja ni läste rätt, tjejerna har under senate veckan lirat Em i tjeckien där man imponerade vann några matcher och förlorade några sen bara var det dfixat, VM biljetten bara fanns där och landslaget hämtade ut den!

Trots många matcher har tjejerna enlgit uppgift sätt relativt pigga ut hela turneringen vilket är glädjande att se!

Frasses blogg bockar och bugar för tjejerna starkt jobbat, och mycket cred till Buttan och Madde som jobbat hårt för denna prestation. På damhandboll.nu kan man läsa fler referat som Janne Wigren skrivit direkt från Tjeckien. Man kan också läsa att Buttan inte riktigt är nöjd med Frankrike matchen.. Men jag tycker tjejerna ska sträcka på sig en VM plats är säkrad och nu är det bara att jobba på. Det var lagets första stora turnering tillsammans och som sagt man lyckades att säkra platsen.

Såklart kommer bilderna från  Eva Mässings kamera!





GRATTIS TJEJER!
/FRASSE












Allas våran Miranda! Grattis tjejen!

Nu är det fredagsmys!

ojoj säger jag bara, nedräkningen är nere på timmar just nu.. Snart SEMESTER!

Ikväll väntar beachmuskelträning på lilla magen :) Och det bästa utav allt är ju att vi har Ingse avslutning idag innan uppehållet och ännu bättre att hon verkligen sagt att det är avslutning undrar vad vi ska pyssla med liksom :) rapport om det får ni såklart ikväll eller imorgon :D

Handbollen då, jo vi lunkar på nu är det alltså att bibehålla statusen och eller förbättra den! :D
Ikväll hoppas vi att Ingse har med kameran också så vi får lite skojiga bilder!! :D

Återkommer senare ikväll så håll utkik :D

RSS 2.0