det är läskigt mäktigt!

Vi alla är olika, vi får uppleva olika saker, genom att spela handboll så får man redan som B-ungdoms spelare uppleva stora delar av Sverige när man får åka på USM runt om i landet och att sedan ett par år framöver fortsätta upptäcka landet. Att spela klubb handboll gör också att du se en del, vissa föreningar åker iväg på träningsläger i Spanien andra åker på turneringar i Slovenien, Barcelona eller liknande. Partillecup, Åhus beach handboll, Helsingborg har också en beach turnering och många många fler. Allt detta gör att man träffar många nya människor och får vänner för livet.
Jag känner en tjej som fått gjort en hel del av alla dessa grejer jag rabblat upp förutom beach handboll men det är en annan historia! Ni har läst om henne här på bloggen förut och kommer göra det många gånger efter denna också.

För ett par månader sen ramlade hon rejält på armbågen och fick i någon månad gå med armen ett och samma läge och hade ständigt ont, men med diciplinerad rehab och lite hjälp med tömning av vätska så kunde hon snart springa igen och börja använda armen igen. Det var länge kamp mot klockan för under juni månad så skulle Buttans landslag bege sig till Tjeckien för U-17 EM. Tillbaka på banan såg vi såklart Skånelas starka m6a, landslagets lagkapten min goda vän Miranda Larsson. Dom slutade på en 7e plats och hade då säkrat VM biljetten till nästa år. För en vecka sen begav sig fröken Larsson till arlanda för avfärd mot Turkiet, nej du m6an skulle inte på semester, iklädd blågula kläder kom hon till arlanda för att åka med Sveriges representanter i OS. COOLT!

såhär säger Miranda på facebook om OS final platsen- Trodde aldrig jag skulle få skriva en sån status, så jävla galet

OS FINAL, 17 ÅR, TURKIET, JULI MÅNAD, HUNDRA GRADER VARMT.

STORT LYCKA TILL TJEJEN, FRÅN DIN STÖRSTA SUPPORTER!

//Frasse



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0