Inte mycket men lite för tunga..

Efter ca tio timmars sömn i sträck så är känslan endå att vi gjorde en bra match trots förlust siffrorna 32-28.
Önnered som spelade sin premiär i årets upplaga av damallsvenskan gjorde en bra insats och visade att man hade en del rutin i såna är matcher!

Skånela som lag då,
Jo men jag tycker att vi gör en riktigt bra match och framförallt bakåt då vi står upp och krigar i 60 minuter. Framåt ser de lovande ut, lite många tekniska fel i vissa perioder men vi gör det bra!

Unga Filippa Sarenbrant som helt klart får godkänt den här matchen hade ställt in siktet till denna afton och prickade rätt hela 11 gånger. Detta är en spelare på tillväxt som ser och lär varje träning & match och henne kommer vi helt klart få se mer av.
En annan spelare som sliter konstant och manar på tjejerna är kaptenen/försvarsgeneralen therese eriksson som hittade rätt bakom öhk målvakten fyra gånger igår.

Min spontana känsla var att hade vi fortsatt i andra halvlek med lite varierande försvarsspel så hade vi kanske fått lite mer fördel i kontringsspelet. Men ni går endå med beröm godkänt av mig som satt på läktaren!

Idag väntas finbesök av Eskilstuna klubben Guif för herrarna 16.00 fyrishov!