först ja, sen nej

Hur ska man förklara, för er som inte var där känns det enkelt.. Man var bäst enda fram till sista tio minuter då man tappar matchen helt och låter hammarby kliva igenom lite hursom helst..
 
Vi får lite oturliga utvisningar men det är inget jag vill skylla på, mer att dom kom lite olägligt med betoning på olägligt.
Killarna kändes taggade, rätt inställning och siktet inställt på de flesta spelare. Man hade matchen man var där! återigen långt in i andra hade man en ganska go känsla i kroppen och byggde upp förhoppningar om att det var lite små klart.. Men bollen e rund och det gäller att vara bäst när det gäller.
 
Spelarna då, Jesper får av mig helt klart godkänt han tar det ansvar han ska göra och sätter dit bollarna när han får dom, Daniel i målet får också godkänt då han tar det han ska och ibland överraskar med en räddning som han kanske inte borde ta. Robin tillsammans med Viktor tar stort ansvar bakåt och gör det riktigt bra, även om Robin får rött (3 utvisningar) så tycker jag det visar på bra inställning och viljan att vinna matchen. Crippa gör det bra matchen igenom så han får också helt klart godkänt. Men sen skulle jag helt klart vilja se en uppryckning från resterande spelare, ni, vi, alla vet vad ni kan och nu är premiären över så bort med nervositeten, nu är ni i handbollens finrum och det gäller att ta för sig från början.
 
Slutresultat: 28-29
 
Fyrishov var stort, mycket och maffigt inte riktigt som våran "borg" men det fungerade.
Saknade dock annonseringen av speakern om dam matchen på lördag så här kommer den.
 
Skånela IF-Skara HF VIKINGAHALLEN lördag 15 september kl 15.00
 
Kan vi höja publiksiffran på damsidan också?
 
 
//Frasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0