kort vecka, snart helg

Hallå i stugorna, just hemkommen från match i Rosersberg.. Damlaget spelar sommarserien och kvällen till ära så hade man SthlmPolisen på besök.

De orangeklädde hängde på hemmalaget i inledningen och det såg ut att bli en tajt match, men det är ju inte så mycket skönspel man får se... Någon drag i armen, en och annan knuff lägg där till lite knuff och gruff på m6an så har du ungefär utseendet på en sommarseriematch..

Rosersberg plockade till slut hem två poäng i hemmahallen inför 20 personer.
Här kan man se kontraster, Skånelas damlag drar igång med försäsong med full fart framåt, backe upp och backe ner, armhävning efter armhävning samtidigt som grannkommunen fortsätter att lira boll! :)

Kul att se att Rosers tagit hand om många avdankade spelare som fortsätter även om nivån är div3 så är det kul att man ordnar en verksamhet som passar alla! Man kunde också tro att Rosersberg har babyboooom då två av tre (då ska man veta att den tredje är en manlig ledare) ledare stog med magen i vädret, kanske föds nya handbollstalanger inom kort!?

Till kvällens slutspels matcher:
Ska Hammarby lyckas hålla sig kvar i elitserien, det är den stora frågan! Ikväll vinner man mot VI som inte har något att spela för. Kan man hemmaslå OV Helsingborg på söndag är elitserien ett faktum, ska du se matchen? Då lär du vara i god tid till Eriksdalshallen på söndag!

OV Helsingborg, gjorde ingen kanon match ikväll, vill man till elitserien? På söndag gäller det!

Sävehof herr valde att göra damerna sällskap till Malmö Arena den 12 maj precis vad man önskade inför denna fight.
Guif får dock lira en match till då man inte lyckades vinna matchen i Kristianstad ikväll. Kan Kristianstad utmana och sno biljetten till SM Finalen för guifarna? Eller ska firma Aren, Zacke, Tholin visa sin hemmapublik att man ska ner till MalmöArena?



//Frasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0