det snackas om..

- Sabina Jacobsen skadar knät under förlust matchen mot Brasilien, hur allvarligt är man inte säker på men det sägs röra sig om en menisk skada.. När ska hon få vara skadefri? Jag hoppas på ett snabbt ingrepp och en bra rehab så hon snart är tillbaka i träning igen, är OS kört för hennes del?
Man plockar ialla fall in Ida Odén som ersättare...

- Härnösand verkar enligt källor ta den allsvenska platsen till hösten, Boden får harva i div1 med andra ord!

- AnnaCarin Petersson, föredetta Skånela lirare numer Skuru spelare sen 6 år tillbaka lägger skorna på hyllan, på hennes blogg säger hon att det känns bra med det här beslutet och ska nu jobba 100% som sjukgymnast.

- Emma Petersson (tvillingsyrran) lämnar också upp skorna på hyllan med 6 år i Nacka klubben säger hon på sin blogg att motivationen sviktar och det fungerar inte att kombinera heltidsjobb med handboll..

- Jennie Johansson Också en gammal skånelait väljer efter tredjeplatsen i elitserien att hitta på annat.. att testa sina vingar på annat håll lockar och nu får hon göra det hon kanske velat väldigt länge?

Tre spelare från en klubb som avtackas samma kväll, hur fyller man dessa luckor? Jag har sett er spela, tränat/spelat tillsammans med Jennie och det blir ett stort avbräck för handbolls sverige ni har bjudit på mycket kamp, snygga mål och inställning! Lycka till i fortsättningen!

- Varför pågår spelarflykten i "Real Lugi" nu senast Maria Adler?

- Per Johansson, visste inte att den killen hade så mycket humör? Rött kort i Turkiet matchen för att han slängde Time Out kortet i golvet istället för på sekreteriatbordet? Med vinst i bagaget med landslagsläkaren som coach kanske kommer läkaren att komma med något bra tips till herr Johansson under OS?

Allt för mig, snart dags för lite gristräning och brännabort det överflödiga! :)

//Frasse




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0