vi gör det igen!



HISTORISKT!!!!
Grabbarna gör det igen, finns det något stopp?

Eriksdalshallen, torsdag 22/3 - 2012 kommer vi någonsin glömma denna kvällen? Hela långsidan i hallen var fylld, säg någon som inte satt med sin telefon/ipad och letade resultat på göteborgs matchen?
Som tur var hade vi direkt kommunikation via Jesper Östlund och sedan kom och också Johan Båverud och höll oss uppdaterade.. Så spännande det blev och vilken glädje som utspelade sig!



"sittplats ställ er upp, sitt plats ställ er upp" Stående ovationer i 8 minuter och vi kunde höra skånelafansen sjunga
"vi älskar Warta"
va klockan gick sakta.. två sekunder kvar och domar tilldömer de rödklädda krigarna från märsta en straff och vem stegar fram om inte den unge talangen och målvakten Marcus Nilsson tyvärr så ställer sig DIF målvakten utanför målburen och beskådar den enkla straffen som Marcus dunkar in i mål och jublet utbröt i ett stort kaos. VINST VINST VINST!! har vi sveriges hetaste herrlag just nu? Har vi Stockholms bästa publik?




Jubel, segerdans och härliga vinnar skrik kan det bli häftigare? Vi, lilla Skånela ska till hösten entra handbollens finrum, min fråga blir vem är Märstas Apelgren???.. Mäktig känsla i kroppen än idag.



Hittat lite smått och gått på facebook, men antar att fler bilder kommer att komma den närmsta tiden! 


Världens bästa Mathias stötte vi såklart på när vi kom till Märsta som såklart skulle fira
storebrors framgångar denna torsdagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0