sent inlägg.

Söndagen avslutades i vikingahallen, efter en heltrevlig serievinst middag med prisutdelning och god mat så pallrade jag mig iväg till vikingahallen för att se herrarna.. Det var dock inte bara jag som tänkt tanken att jag ville se herrarna spela mot VästeråsIrsta, det var alltså jag och 800 människor till.



Häftig inramning med så mycket hejjande folk och visst fick vi lite segerkänslan redan i första halvlek då man ledde med 7-2 och hade väldigt mycket stolpe in medans VI (VästeråsIrsta) hade en hel del stolpe ut.
Sen händer något VI tar timeout och får ordning på sitt spel och Skånelas spel gick i baklås emellanåt och man fick skjuta från konstiga vinklar. Lägg där till att VI´s målvakt började rädda en del bollar vilket gjorde att man tappade flowet... I paus hade vi siffrorna 10-13.


I andra halvlek kändes det uppgivet även om man snyggade till siffrorna till slut så fick man se sig besegrad hemma i borgen,(22-29) nya tag redan på torsdag då man möter Djurgården i Eriksdalshallen, har du inga planer tycker jag att du tar och hoppas på Skånelatåget som kommer åka in till Stockholm runt 17 tiden imorgon (torsdag) samling 16.50 på Märsta station. KLÄ DIG I RÖTT OCH SÅ FYLLER VI ENA LÅNGSIDAN!


Samtidigt så möter HP Warta serieledarna OV Helsingborg, kan dessa göteborgare hemmaslå de grönklädda skåningarna? upp till bevis imorgon, för om nu HP Warta skulle få för siga tt slå OV helsingborg och samtidigt vinner Skånela över Djurgården med 2 bollar då finns det en chans till direktplatsen till handbollens finrum elitserien.

Appropå Eriksdalshallen, vilket hästjobb man gjort i Hammarby Handboll. När man fick beskedet för exakt en vecka sen att man inte skulle få någon elitlicens nästa år så startade man ett projekt TUSEN1000, man skulle sälja minst 1000 säsongskort till nästa år för att dra in pengarna som liganämden ville att man skulle.. Senaste uppdateringen så hade man bokat 1301 säsongskort till nästa år. Medspelare, motspelare, gamla hammarbyhjältar, fans ja här ser ni kul att se att man stöttar sin klubb ut i fingerspetsarna. Häftigt att se att det finns ett sånt intresse för att ha klubben kvar i elitserien, men ikväll är det upp till bevis om dom lyckas fylla hallen med gratis inträde och dessutom slå de wienrödklädda spelarna från Lund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0