obeskrivliga känslor!

gårdagen var en enda stor fest.. går inte att beskriva i ord nästa.. Men tänkten ämna några meningar om matchen och sen får bilderna beskriva resten

Uppladdningen var perfekt, lite mat i magen och lite snack om matchen innan det blev en prommis i de gråa vädret och visst kändes det att matchen som skulle spelas var lite halv viktig även om tränarna gjorde det riktigt bra när dom liksom inte blåste upp det allt för mycket..
In i hallen och musiken dunkades i högtalarna och man kände att det var lite stämning ändå :) bytte om och det spelades våran favorit lista på spotify "smakar bra".

En bra uppvärmning och skön stämning i laget, matchen va igång och bam 0-1 till spåret.. dom hängde med till 3-3 sen tog vi över matchen, kontringarna kom igång och ett par räddningar på Madde i målet gjorde att vi kunde köra på. Det var jätte bra försvarsspel smällde rejält i ett par av situationerna kul att se.

Vi drog ifrån och kunde sen vinna matchen med 37-21 och vilken glädje som utbröt. SERIESEGER och ett kval till allsvenskan väntar!



NI ÄR GRYMMA TJEJER!




 







Fotograf som alltid Sandra Jansson, Ögonblick

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0