torsdagsmatchen!

Ja veckomatch med det här laget har jag ingen speciell erfarenhet av men att Miranda Larsson var het var inget snack om saken!

Vi inledde matchen med att byta mål med varandra och vi kom inte riktigt upp efter deras övergång så dom fick möjligheten att skjuta på hela målet.

Efter ett par 6 minuter ungefär så kom vi på att "ja juste, agera försvarsspel måste vi ju göra" så vi tog tag i det och Miranda började sno dom bollar som inte togs om hand av någon annan som sedan kunde kasta bollen på den otrolige kontringspelare vi har i laget. Imponerande att se. Vilket målkalas hon ställde till med innan matchen var slut hade hon dundrat in 14 mål varav säkert 10 var på fas1 kontring med en spelare i ryggen!

Frasse betyg: FFFFF

Många höll klass denna torsdagskväll, målvakts Elin gjorde inte många misstag och var riktigt rapp ut med bollen så vi lätt kunde kontra. Jossan fortsatte att bomba in mål och även Jessica Karlsson som verkligen börjar toppa formen inför slutspurten fick hänga dit 2 bollar. Julia fortsätter att spela mycket smart bakåt och fick tyvärr se sig överlistad av målvakt och stolpar, "nästa sitter".

Jag skulle ju kunna sitta och rabbla upp hela laget men jag nöjer mig såhär och vi blickar lite framåt, i dagsläget så har vi en 3 poängsledning i serien då Lidingö har en match mindre spelad. JSM spelas i helgen och redan ikväll spelar herrarna sitt upplands Derby.

Hela laget får mitt betyg som ikväll blir FFFF, fyra frassebetyg, vi kunde ha stängt matchen helt och ökat på vår målskillnad, men i slutet så orkar vi inte riktigt och dom får göra några enkla mål. Bara att ta med sig och kämpa på!

Målskyttar: Miranda Larsson 14, Elin Ståhl 7, Josefin Ekwall 6, Sara Klysing 3, Isabella Engström 3, Jessica Karlsson 2, Matilda Lundin 2, Julia Törnqvist 1, Stephanie Forss 1

Matchens lirare: Måldrottningen Miranda Larsson!

Kommentarer
Postat av: Anna Lincoln

Roligt att höra att det går så bra för er :) Kul också med många målskyttar :) och Miranda 14 mål (!!!!!!) du är galen! :)

2012-01-20 @ 15:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0