Söndag, sa någon handboll?

7.15 piiip piiip piiip, väckarklockan ringde och det var dags att göra sig klar för avresa till Nacka bollhall.
Idag skulle jag följa JSM brudarna på nära håll då jag tittade på mycket handboll redan igår så var ajg lite extra sugen att se tjejerna idag.. Sagt och gjort så var vi iväg och trillade in i Nacka bollhall runt kvart i nio..
Då fick vi se RP slå hemmalaget Nacka och det var tunga gröna ben som lämnade planen då man troligtvis missar steg fem för första gången i JSM sammanhang på väldigt många år (någon sa 24 stämmer det?)
RP tjejerna gjorde det bra och ångade på, shit tänkte jag Skånela har RP kvar att möta.....

...Men först skulle man ta sig an Sävehof som inte är tippade att gå vidare till steg fem i mars hur nu det kommer sig är för mig ett stort frågetecken men men att tippa på förhand är ju kanske inte det lättaste..
Sävehof rivstartade och vi kom inte riktigt in i matchen så som vi ville, lite för få räddningar och alldeles för mycket fel beslut i anfalls spelet.. vilket resulterar i snabba spelvändningar och fint kontringsspel från göteborgarna. Matchen slutade 21-12 till de gulsvarta.

Laget gaskade upp sig helt klart men det var långt ifrån Brunkarform.... Lite mat, lite vila, lite snack, lite ögonbryns make over så var det dags igen... Nu skulle man möta RP som jag tyckte såg riktigt heta ut på deras morgonmatch, matchen startade med ett klassiskt målbyte, varannat mål hela tiden RP tog en två måls ledning och sen en tre måls ledning innan vi kom på att vi var på match och skulle leverera ;)
Sen vände man matchen och kunde i slutet spela ut ordentligt, steg fem var fixat, steg fem är bokat, steg fem i år igen.

BRUNKAR GÄNGET vilka bruuuuudar! Anna Enger Sällberg får mitt matchens kämpe pris, hon hann vara inne på banan i ca 30-50 sekunder innan hon fick sig en rejäl armbåge på ögonbrynet och sen var det kört, blodet sprutade och ett riktigt djupt jack. In till sjukan för henne sy hela 2 stygn på ögonbrynet och vilken story hon kommer kunna dra för barnen och barnbarnen i framtiden ;)
Efter matchen kastade vi oss in i bilarna och körde hem till våran borg då killarna skulle spela den avgörande matchen i sitt SM mot Lugi.... Fullsatt igen i hallen och bra tryck på läktarn men denna gång kunde man inte stoppa skåningarna Kalle Andersson gjorde en riktig uppoffring och spräckte ockå han sitt ögonbryn..
Jag lyfter på hatten för er allihopa ni har gjort en bra insats, men såklart ett stort GRATTIS till Skånelas egna Brunkargäng! Grattis till steg fem i Norrköping!

Snacka om att Johan skämmer bort bruudarna, Du är grym!


Bild lånad från Stephies blogg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0