fredagkväll

Fredagen började med derbyt och sen var vi igång..
Ja vi var i tid till Rimbo, vi fick ändå köa ;) Men mycket folk skulle in innan vi kunde se matchen dra igång, Rimbo inlede bäst och kunde enkelt ta ledningen och dessutom öka på den innan Dagge & Magnus samlade sina mannar för att få igång det där Skånela spelet vi är vana att se...
Grabbarna kommer inte riktigt upp i nivå, både Jimmy och Viktor såg lite bleka ut men det gav bara Thomas mer utrymme och som han gjorde det.. Det var en jämn och rolig match att titta på, precis som derbyn ska vara ! :)
Innan halvtid hann man gå ikapp, om och förbi och leda med två bollar och den röda publiken fick lite hopp om att det kunde bli en bra match ändå! :) I andra halvlek tog man tag i matchen och ledde som mest med tre bollar (jag kan ha fel här) men man släpper in de vilt kämpande hemma spelare i matchen ochdet får man inte göra om man möter Rimbo hemma i deras hall... Det skulle bli ett sekund drama, Thomas rivs ner ordentligt när det återstår 30 sek och Philip stagar fram för att slå straffen MEN! Rimbo målvakten Andreas Mattsson gör kanske en av sina viktigaste räddningar i karriären (skämt å sido) han räddar bollen och den studsar iväg till en Rimbo spelare i returen och nu får dom chans att avgöra..
Tur att man stoppar detta anfall och matchen fick sluta 27-27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0