summering av helgen!

(bloggar från mobilen igen. 6.15 burr -18 på termometern)

Alltomhandboll hade fel igen.

Ja tyvärr hjälpte det ju inte oss.. Vi höll inte riktigt måttet i de matcher som det behövdes. Vi inledde matchandet briljant med en seger mot Kristianstad, det kändes riktigt bra (det är ju alltid skönt att inleda med 2 poäng i ett SM steg) senare på kvällen skulle vi möta Kropps som vi tycktes ha rätt bra koll på. Men här gick vi på pumpen rejält och vi fick åka hem och sova med en riktig brak förlust i bagaget..

Middag på hotellet som skulle vara potatisgratäng och kyckling men med miss från kocken? Så hade maten visst tagit slut när vi kom 20 pers och var dö hungriga efter denna förslut..
Men hotellet erbjöd något snarlikt, CHILICONCARNE????????????? minus statistik på hotellet just nu.. Till råga på allt så tog maten slut igen innan alla vi fått mat så dom som kom sist fick smaka på hotellets lax också.

Det var ett glatt gäng som myste omkring på hotellet och det kändes som att man verkligen förstog vad morgondagen hade att erbjuda, det var verkligen skarpt läge nu! Söndag morgon så var det dags för promenad vid nio tiden sen frukost på det runt kvart i tio tiden. Jag har nog aldrig ätit så mycket till frukost men oj vad laddad jag kände mig.

Vi kom till hallen dom första två masserades, matchprotokollet fylldes i (dock fel eftersom dom valde att byta ställ utan min vetskap så där drog man till med sitt första gula kort som ledare också), jag kände att vi var laddade! Bra uppvärmning och vilken start på matchen vilken glädje och energi det kändes länge som att fan de här tar vi hem...

I första halvlek hänger vi på dom och vi har ett par målvakts räddningar och även fått igång kontringsspelet som lyst med sin frånvaro ett tag.. Men i andra så punkteras matchen i slutskedet och vi fick se oss besegrade i den jätte viktiga matchen.. Det som kan ses som en tröst är ju att både Kropps och HF Farmen gick vidare till steg fem, det var dom två lag som slog oss i helgen..

Det blev alltså inget steg fem i år.. Men dom här tjejerna har mer att visa så inväntar nästakommande utmaningar så se upp där ute!


//Frasse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0