sparbankshallen!

Javisst, passade på att besöka en handbollshall när man ändå inte hade något på agendan! ;)

Idag stog Rimbos dam&herr lag på schemat! :) Och först ut var damlaget,

Det var lagom tomt på läktarna en kvart innan matchen skulle starta, och visst har jag liten förståelse för publikraset då laget inte gått som tåget denna säsong. Men å andra sidan... Är det inte nu dom behöver publiken som mest?

Jaja åter till matchen, dagen till ära mötte man formstarka Gustavsberg som tagit många viktiga poäng senaste tiden.
En riktigt jämn match men med allt för många tekniska fel från hemmalaget... Ibland var det jobbigare att sitta på läktaren än att spela tror jag!

I andra halvlek får man ordning på t ex målvakts spelet man fick ihop några räddningar och kunde göra några kontringsmål. MEN denna seger satt långt inne.. Vet inte hur många anfall man hade innan man gjorde 31-30 och kunde sen rycka lite och man bjöd faktiskt den lilla skaran publik som tagit sig till halen på lite godbitar! :)

Kul för er tjejer två viktiga poäng i striden om att hålla sig kvar i allsvenskan. Det man är lite intresserad är hur deras trupp kommer att se ut nästa år i såfall och hur skulle den se ut i en eventuell nedflyttning? tankegångar som jag tycker kan vara roliga att spekulera i!

Herrarna då.. Ja dom hade det inte lätt idag, det var en tuff match och man hade lite svårt att hänga dit bollen. Men man är endå med i matchen och efter 6 minuter så räddar Ante en straff och det kändes som att hemmalaget ändå tänkte hänga på och göra upp om dessa två poäng.. Det gjorde man och vi hade en jämn match men också här kunde man se många tekniska fel och ibland också allt för dåligt försvarsspel..

Andra halvlek så böt man mål med varandra och emellanåt höll man andan då man klantade till det, men man tog tag i matchen och gick upp i ledning sen kom Warta tillbaka och tog ledning och man kvitterade med 30 sek kvar Warta går till anfall, spelar mycket mycket sakta och det blir lite irriterat domarn tar aldrig upp armen som alla väntar på och Warta får ett frikast med 4 sek kvar och man lyckas få ut bollen till sin högerkant som drar dit bollen precis innan ljudsignalen löd och man kunde se ett gäng besvikna grönklädda killar..