Kan det bli 4 poäng på söndag?

Då var det helg igen då!

Just nu är högläge, kyla och kryckor det som susar i min skalle då jag är nyopererad.
Men livet går vidare och redan på söndag spelar man match igen, både dam och herr!

På söndag kan ni bege er till Vikingahallen för ännu ett dubelarrangemang i hallen, herrarna tar sig an IFK Ystad och damerna Göksten, som ni redan vet.

Killarna macherar in lagom till kl 15.00 och damerna direkt efter 16.45, kom i tid för att få en bra plats, och glöm inte att sitta kvar och heja fram damerna också. Vill vi ha herrarna i elitserien och damerna i allsvenskan nästa år? Kanske kan du göra skillnad?

Herrarna leder som bekant serien med 1 poäng före tvåan OV Helsingborg, liksom damerna som leder sin serie före Lidingö med 3 poäng (men dock har Lidingö en match mindre spelad)

Inför matcherna då, herrarna kommer med ryggen full av bra träning i veckan bra fart och fläkt. Med rätt inställning så vinner man mot ett av seriens just nu formstarka lag. KOM IGEN NU!
Damerna då, man har ju tyvärr dragit på sig några skador här på slutspurten, MEN jag tror stenhårt på truppen som är kvar, man har inställningen och man vill vinna varje match så nu är det bara på med blåstället och köra (citerat Matte Ryd)

Vi hoppas på mycket folk på båda matcherna och självklart hoppas vi på ER publiken!
väl mött i Vikingahallen! :)

//Frasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0