födelsedag och heldag i vikingahallen!

Lördagen spenderades i bullar och kakornas tecken. Självaste jag fyllde ju år, men söndagen kom snabbare än vad jag kunde ana och dagens skulle spenderas i hallen. först ut var f-95 som tog sig an rimbo och fullkomligt mosade moståndet skön start på dagen! :)

Kl 15.00 var dags för herrarna att göra entré och det gjorde dom inför 700 + åskådare i vikingahallen.
Matchen startade och grabbarna tog ett rejält grepp, även om Lindesberg höll jämna steg målmässigt så kände man att det här tar dom. Precis innan paus signalen ljöd så drabbades hemmalaget av en utvisning och skulle starta andra halvlek med en mann kort.
Direkt efter paus så gör man något som publiken nog inte räknat med, full fart från början och Skånela med Tim i spetsen snor två bollar i försvarsspelet och kan kasta på kontring eller kontra själv. Tror man spelare 3-0 på Lindesberg innan de orangeklädda killarna från Lindesberg kunde göra mål med en mann mer på banan! Imponerade att se moralen där!
Man började slarva lite och fick några tekniska fel innan man återigen greppade tag om matchen och jag tror att hemmalaget ledde med 4 bollar, då kom en liten svacka och inte förens det återstod ca 8 sekunder så kunde man döda matchen och vinna de två viktiga poängen som matchen handlade om.

glädjehoppen efter slutsignalen är häftig att se på. Har aldrig träffat ett gäng som älskar att vinna på det här sättet, dom älskar publiken (publiken älskar dom), dom älskar spelet och dom älskar sättet dom sänker sina motståndare med.

Efter herr matchen så entrade också damerna, här var det dags för seriefinal.
Skånela-Lidingö.

Vill inte vara tjatig men ja damerna inledde även denna match med underläge 1-5.. Man gör lite förändring i uppställningen och försvarsspel och får ordning på det hela man är ikapp om och förbi.
i paus så vette katten vad som sas men det verkar som att truppen somnat till lite?
föra målet trillade in efter 14 minuter om jag inte missminner mig? första målet i andra halvlek på för damerna in i maskorna efter 14 min..? Det duger inte, det är inte okej.. Här får Lidingö chansen att föra matchen dit dom vill, dock så krigar vi på och håller jämna steg men bortalaget håller undan och vinner med en boll.

Nu är det uppryckning från vår sida som gäller, vi har allt i egna händer "släpp handväskan" så kör vi!