då var helgens bataljer avklarade!

4 poäng till skånela och och vilket rafflande slut på söndagseftermiddagen...

Killarna hade på något sett grepp om sin match hela tiden även om man gjorde något man inte brukar göra alltså "tekniska fel" tycker att herrlaget har hållit sig ifrån den posten men idag kastade man bollar lite hejvilt och chansade många gånger. Men man bjöd också på finlir så det jämnade ut sig!

Alltså fortfarande serieledning i herrallsvenskan och nästa helg väntar OV Helsingborg på bortaplan, supporterbuss??

Damerna då, att sätta dit Göksten blev inte så enkelt som jag uttryckte det i tidigare inlägg, ja kan det ha varit säsongens sämsta insats? lyckligtvis så är det poängen som räknas och inte insatsen, antalet tekniskafel/bortaskade bollar vill jag inte ens ha statistik på... Och emellanåt tröt och inställningen, men man lyckades ordna upp de där och kunde sen vinna med ett mål men det satt långt inne.. Både jag och Miranda hade det tufft på läktaren men skönt med 2 poäng även här!

Och tränarduons ESS då, jo det var som många redan listat ut Astrid "Asse" Nilsson och dessutom hade man plockat med experten på 9 meter, Jessica Söderman fd. Carlsson. Just idag fick man inte riktigt flyt i spelet men det kommer säkert lagom till nästa vecka det vankas tuff fight igen och kanske får vi se dom i de röda tröjorna då med?



//Frasse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0