Match nr2

Norrland, norrland, norrland..
Trögare match har man ju inte spelat, knackig start underläge 2-0 innan vi gör vårt första mål. Vi är överrens om att vi inte är speciellt samspelta men att vi ska göra allt vi kan för att vinna den här matchen.
Matchen lunkar på och vi ligger som mest under med 3 bollar, vi får inte riktigt till försvarsspelet, och slarvar i hemspringet.. Känns som att med stor hjälp av Fanny så knäcker hon och jag koden fast självklart var det vi tillsammans som knäckte den stora koden att spela enkelt. Vi ska spela enkel rulle spel från vänster där kanten startar med en grym i sättning och sen tar vi oss vidare, här kunde vi straffa motståndarna rejält och tog oss ikapp i målprotokollet. Precis innan halvtid kvitterar vi och och Alfta får bollen, med Madde gör en kanon räddning.
I halvtid säger Karin att vi ska fortsätta spela enkel och vi alla var överrens. Alla sägr att det är en mäklig match men här ställs inga skor in frrens slutsignalen går.

Andra halvlek får en bra start ur Skånela ögon sätt, vi kvitterar snabbt och får många gånger chansen att gå förbi men vi stiker inte riktigt in näsan hela vägen och tidigt i andra halvlek så straffas vi med ett ött kort efter att Emelie lugnt och fint placrat sig bra och tar ner kontringsbollen och jag själv mitt klan arsel ser henne inte och kutar rakt in i henne.. olyckligt att domaren ser det som ett rött kort eftersom det inte ens blir någon riktig krock men regler är regler... en liten stukning och Johan får göra entré utan sin högra hand Pegon, ja lyckad eller inte? Johan sitter och halvsover på bänken jag hör fyra spelae plus Håkan tror jag som skriker JOHAN i kör, och in kommer han, utan linda och tejp. Men helt klart är han nu en tvätt äkta damlagare!!
summa sumarum, så knöt vi ihop säcken tillslut. vinst med 24-25.

Målskyttar: Frasse 5 (2), Lina 4 (2), Lotta 3, Julia 3, Elise 3, Karin M 2, Fanny 2, Anna 1, Matilda 1, Tant Sundstedt 1.