USM STEG 3 A-FLICK

Samtidigt som jag bussade upp till norrland och hämtade poäng så drog mina -95 tjejer igång med USM hemma i vikingahallen. Efter min match ringde jag febrilt för att kolla hur det gått..

"vi torskade med mycket, ERping gjorde 30 mål på oss och vi fick inte tag på dom alls i andra halvlek"

Vad är det du säger tänkte jag? jag var helt inställd på en vinst i inledningsmatchen och sen skulle vi spela av andra matchen men ICKE!

Jag kom till hallen runt 18 tiden och när det är SM i vikingahallen brukar man kunna känna det i luften inne i hallen, men jag kunde bara känna lite avslagen känsla av SM.. Det är riktigt tråkigt när det bara är en dag det blir inget arrangemang runt deet hela vilket gör att man inte riktigt får den där känslan i kroppen.. Men jag fick lite mat som jag smaskade i mig och sen var det på med overallen och försöka hjälpa tjejerna att komma igång.. Det är inte det lättaste med ett gäng tjejer som alla taggar på olika vis.

Uppvärmningen såg inte helt laddad ut, men jag var runt och pratade med alla spelare tror/hoppas jag hann med alla :)

När man kommer från sin egen match sådär direkt efter sitter liksom vinst känslan kvar i kläderna så jag drog på mig min overallsjacka såklart..

Och vilken kanon start de blev, 2-0 blev 2-1 och nu började vi faktiskt jobba tillsammans bakåt och spela upp våra skyttar i läget. Om vi inte sköt så passade vi in till m6 som var helt fri eller så slog vi ut kanon passningar till kanterna. Kul att se tjejer. Vinst blev det och säkrat avancemang till Steg tre senare i höst/vinter.

En olycklig knä skada på för dagen väldigt duktig Moa Corse som stog emot de flesta skotten. Hon gjorde många bra och kvalificerade räddningar innan några sekunder före paus då hon faller ihop när knät viker sig. Eftersom jag inte är någon specialist men har dragit två korsband själv så befarar jag att det är något mer allvarligt än en "stukning" men vi inväntar svar i veckan!

En spelare som jag vill lyfta i dagens match är Paulina Glimmerud, helt orädd kliver du in i närkamperna.. Med den energi du genomför matchen idag kommer du att gå långt tjejen. Du kastar dig in mellan 1 & 2, du blir in växlad i banan och drar dit bollen, försvarsmässigt är du där varje gång täcker ett underarmskott och jobbar bra över zonerna! Du imponerade på mig idag!







Annars vill jag såklart höja ett varningsfinger för hela laget som i sista matchen tar tag i den direkt och dödar den så fort man bara kan. NI ÄR BÄST TJEJER!

//Frasse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0