tidningen!

I veckans upplaga (tidningen, inte på webben) av SBMT kan ni läsa om vår tränare som uttalar sig i tidningen om laget och säsongen!

läs och tyck till ni också! :)
Trevlig läsning mina vänner




//Frasse


Kommentarer
Postat av: Vad händer i Skånela egentligen?

Döm om min förvåning när jag slår upp tidning en hel sida om Skånelas duktiga damer men ännu mer förvånad blir jag när jag kan läsa att deras huvudtränare "kastar skit" på tidigare tränare. Om ni har problem i tränarstaben så är det inget jag vill läsa om. Att damlaget är ungt har nog inte kunnat undgå någon men då ser man väl till att ha tränare som har lite rutin och vana. Jag tycker att när damerna äntligen får lite fokus så tar huvudtränaren det ifrån dem. Höj ribban och kör så det ryker!!

2011-10-19 @ 13:13:29
Postat av: Besviken tittare!

Går man ut me att man har lirat i elitserien o landslag o grejer om man inte ens kan coacha ett .. i mina ögon UNGDOMSLAG??

Skandal o bänka de få spelare som faktiskt sitter på lite rutin o vana!

2011-10-20 @ 10:10:15
Postat av: snart fd tittare

Kan bara hålla med föregående. Damerna behöver en coach som vet vad som behövs. Tippar på att med den här lösningen så finns det inte ett damlag snart. Ge dem en bra tränare med rätt inställning. Vill så gärna att det blir bra då jag själv spelat i damlaget i Skånela men det va ett tag sedan men snälla snälla gör inte samma misstag. Älskar handboll och vill gärna kolla `

Vakna ni i styrelsen!!

2011-10-20 @ 22:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0