match lördag.

Halloj kompisar!

2 fina pinnar till Örjans fina majbrasa tog grabbarna med sig hem från Göteborg idag, kul!

javisst, vi div 2 damer ville inte vara sämre och slog Ludvika på hemmaplan. Skön seger efter många tekniska fel från vår sida, men efter att vi läst av motståndarna i halvlek så kändes alridg segern hotad. Att vi dessutom har möjligheten att lufta båda målvakterna känns också riktigt bra.

Matchen då...
Startade riktigt bra, väldigt skön start om jag får säga det själv. 5-0 hinner vi göra innan Ludvika hittar hål på Madde som startade bra hon också.. Sen kommer den klassiska Skånela dippen, vi gör slarviga misstag bakåt och har det emellanåt tufft framåt, då vi spelar svårare än vad vi behöver...

Med facit i hand så var nog segern aldrig hotad, men om vi skulle ta och minska ner tekniska fel och spela ett rakare, enklare och mer diciplinerat spel så tror jag vi kan stänga matcherna tidigare än vad vi kunnat göra nu i inledning av denna säsong.

Mycket cred till Patrice Wallmo (född 1996) som blir inbytt på en straff och räddar den och returen går till Ludvikaspelaren som hoppas in och Patrice räddar igen. Patrice som också får stå sista 15 minuterna av matchen, mycket bra inhopp! FLER SÅNNA!
Madde får också med beröm godkänt då hon vissa stunder briljerar mellan stolparna.

Spelare som är värda att nämnas är helt klart 10 mål skytten Emma Fernis (som också är född 1996) som gjorde sin debut som a-lags spelare, kul med en bra start på målskörden.
Anna Enger-Sällberg sträck på dig, efter en veckas träning av "bryta passning" så visar du helt klart att du har annamat tränarnas instruktioner. När du bryter deras anfall och sen kontrar hoppas på fel fot och drar dit bollen NERE och hela bänken står och jublar, det är stort!!

Annars så får alla spelarna beröm av mig, att genomföra en match mot ett lag från dalarna som älskar att spela smuggel och vi är heta på gröten är inte lätt alla gånger.. Men vi fixade det, GRYMT!