4 poäng till damerna

Då ska vi summera gårdagen..

Samling 8.45 för avfärd mot norrland.. Alla på plats förutom Vickan som ringer och säger "men Frasse sen när började man få betala för att stå vid vikingahallen?"

Sen var vi påväg, busschaffissen drog ner vämen på minusgrader hela gänget somnade en stund och vaknade sedan när det var dags för den traditions enliga frågesporten. Såklart kommer många bra/roliga uttalanden under denna tid när vi svarar på frågorna..
Vinnare i dagens frågesport var ingen mindre än jag själv, på andra plats kom tränaren, och tredjeplatsen var delad på tre spelare tror jag men att minnas vilka det var är inte alltid så lätt ;)

Matchen då, en uppvärmning som var riktigt bra. Det var en go känsla i kropparna och energin sprutade och smittade av sig på varandra! Att deras "bortalags inspring" inte var av någon större hög klass gör ju inget eftersom vi tog kommandot direkt i matchen.. Även om vi bytte mål med varandra till en början så kändes det aldrig som att vi skulle släppa taget! Vi krigade bakåt i första halvlek Madde tog det mesta som lyckades komma förbi den röda muren!

I andra halvlek händer något vi gör vårat 19 mål, resultat tavlan visar 9-19 då tar arbrå time out, en lyckad sådan eftersom vi blir stressade och tappar mycket boll, skjuter deras målvakt bra och får dessutom inte in dom där bra träffarna i försvaret längre.. Om man summerar detta så väljer vi att ta med oss första 40 minutrarna av denna match som kan gå till historien som dom bästa spelade 40 minutrar sista 20 tar vi lärdom av helt enkelt!

slutresultat: 22-24

spelare som bör nämnas efter denna fight:

Miranda Larsson är en spelare som det verkligen lyser idag, det smäller i varje närkamp och man ser hur hon hela tiden ligger ett steg före motståndet! Rktigt kul att se dig spela idag!

Madelene Gustafsson Många gånger fick du tag i bollar som var avgörande för matchen! bra kämpat

Tyvärr har jag inte fått någon info om div 2 matchen så där får ni läsa Janne/Håkans referat på hemsidan, men vi vann även den fighten och har återigen hämtat full pott av poäng i halgen!