Skånela helg igen!

Härliga poäng trillar in på kontot!
Hörde nyss att herrarna tog hem det nere i Eslöv, 2 pinnar med hem i bagaget (om dom nu kommer hem i denna storm) och F-95 vann ju sin match igår, det går bra nu kompis det går bra nu!

Till våran match då!
Till en början bytte vi mål med varandra och vi hittade inte riktigt rätt i kontrings spelet, bakåt fungerade det hyfsat och det känns som att vi har dom på gaffeln hela tiden. I mitten av första halvlek glömmer vi bort att dom har några starka individuella spelare och låter dom spela in på M6 och gå på genombrott eller skjuta mellan två av oss försvarare... I pausen så uppmärksammade båda tränarna om att tjejer ni måste var med på dessa prestationer..

I andra halvlek släpper spärren i kontringsspelet och vi är ofta 2 eller fler helt fria på deras planhalva! Bra utkast och snabba ageranden gör att vi lätt kan kontra på dom. I det uppställda anfalls spelet hittar vi också rätt många gånger, känns som att vi knäckt koden på anfallsspelet också! Fortsätter vi i den här takten så kan vi bli svårstoppade under vårsäsongen!

Vi kan enkelt bevaka ledningen de 10 sista minutrarna, och vi gör det riktigt bra.

Bra krigat tjejer!

Vem ska vi tacka? ska vi tacka oss själva? Varför ska vi tacka jag väljer att lyfta på hatten för Ingse. Jag ger ett stort credd till Ingsefysen, att vi orkar kriga vidare och att vi verkligen fortsäter springa den inställningen har du nog stor del i! Ingse du gör ett grymt jobb med oss ute i kylan!

Matchens lirare Elin G och Sara Klysing.



Målskyttar: Miranda Larsson 8, Elin Ståhl 7, Sara Klysing 4, Julia Törnqvist 3, Elin Gustafsson 3, Josefin Ekwall 3, Jessica Karlsson 2, Isabella Engström 2, Elise Hedlund 1, Sarah Fransson 1,Matilda Lundin 1.

//frasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0