Biljett trycket har varit hårt i veckan!

Förköpsbiljetterna är slut.. Hör och häpna hallen kommer bli rejält full på söndags eftermiddagen!

Jag har haft lite bloggtorka i veckan och det beror helt på brist av tid, tyvärr har jag fått fokusera på massor av annat än er och bloggen.. Men nu är jag tillbaka! :)

I helgen vankas det dubbel senior match. Söndag är speldagen, först ut är herrarna som smöter Upplands rivalerna Rimbo, 15.00 är det avkast, för dig som inte ordnat en biljett se till att vara i tid vid insläppet. Direkt efter det så kliver damerna in som möter de gul klädda laget från söder. tror dom har som slogan "Handbollsklubben på söder" 16.45 är det avkast i denna fight.

Herrarna har en förlust med sig i bagaget och är garanterat revansch sugna efter göteborgs förlusten förra helgen, medans rimbo kommer med en hemmaseger mot Hallby. Kan bli en tuff fight synd att vi missar kanske årets match..

Damerna då, kommer också med en förlust mot hemmastarka Lidingö. Bolton passade på att två poäng hemma i Västertorpshallen föregående helg. Kommer bli en tuff match även här. De lag som spelar mest diciplinerat kommer gå ur denna strid som vinnare!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0