tisdag denna tisdag

Gårdagens träning startade med gym med Niklas efter ett halvår med honom och vi fortfarande inte förstår att vi ska sätta upp mål med gymträningen... uppryckning från vår sida! Sen fortsatte handbollen i skrattets tecken.. bra eller dåligt!? kan skratta någonsin va dåligt? Nej precis, och jag tror att vi behövde denna träning. Och sen att Vickan sköt 311 ggr i Mirandas täck gjorde ju inte saken bättre, som jag skrattade! :) Att sen Hilda kommer på en bright idé att om man gör ett vanligt mål bara får man göra fem armhävningar skjuter man stolpe/ribba in blir det noll, skjuter man dock stolpe ut och eller missar så får man göra 10armhävningar.( Vi hade ingen målvakt i det ena målet) I vilket fall gjorde Hilda själv armhävningar varje gång vet inte om reglerna var så pass klara!? Grymt skön träning, alla fick chansen att avlossa ett par riktiga dundrade (OBS Vickan jag skrev att alla fick CHANSEN!) HAHA!

Nu vill jag uppmana till söndagens drabbning- Kom och se Skånelas damer&herrar, damerna spelar mot Avesta, och straxt där efter se våra framgångsrika herrar som krigar vidare i kampen om en allsvensk plats, herrarna tar emot HK Tyrold!
Söndagen startar redan 14.15 då vi i damerna gör entré i vikingahallen! och fortsätter sedan 16.00 då herrarna dundrar in i hallen! Hoppas att vi ses där!

Ikväll tränar vi vidare, hoppas att någon sjukling är tillbaka och kanske att några 94a tjejer syns till i hallen! Vi gissar på lite kontringsövningar och lite positions skott kanske? Den som lever får se :)

Idag har planerna för damernas avslutning påbörjats, kanske är det du som blir årets soffpotatis vem vet?

//Frasse 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0