Soffpotatis onsdag!

Onsdag i all ära, träningsledigt ikväll. Gårdagen bjöd på blite vardalig uppvärmning och sen match mot grabbarna (p-95) en jämn match som inte bjöd publiken på något utöver det vanliga! Lite halv hårda tag åt båda hållen men det är ju så det ska vara!
Onsdagen blir som sagt ledig och en väntan på torsdag då det är sista passet inför sista hemma matchen. Jag hoppas på lite uppställt spel och mycket kontringar! :)

Tror jag ska föröska hinna med en intervju med någon i laget innan helgen tar vid, har någon något förslag på vem som ska ställas mot väggen?!! Kom gärna med förslag! :D

En utvisningsliga håller på att sammanställs också, men den kommer inte publiceras förens tidigast torsdag i nästa vecka för då kommer också den slutliga skytteligan hamna här på bloggen och det blir ett bra tillfälle att lägga ut busligan också.

Annars är det bara tuta och köra, laget har några sjukdomar som vägrar lämna vissa av spelarna av vilken anledning vet jag inte ;) men vi hoppas att dom piggnar till snart!
glöm inte att titta förbi hallen på söndag då både damerna och herrarna spelar sin sista hemma match som det ser ut just nu. (Om det blir kvaltider för herrarna kommer det att spelas fler hemma matcher men vi litar på grabbarna och tror/hoppas på en serieseger)


Damerna möter Avesta 6/2 14.15





&



Herrarna möter HK Tyrold 16.00

BÅDA MATCHERNA SPELAS HEMMA I BORGEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0