skånela levererar!

ja så kan man säga.. idag söndag bärgade nämligen både herr&damlag hem två poäng vardera!

Vi mötte Avesta som för dagen var klädda i vitt, efter en bra uppvärmning (kokhett i hallen, tyvärr inte av att det var överfullt i hallen men många fler än vanligt och det uppskattas!) så sprang vi som vanligt in till counterstrike låten, idag med klubbens söta f-00 tjejer! matchen drog igång och det var med en rasande fart, 4-0 blev 5-0 som blev 6-1, håll i hatten säger jag.. Sen slog vi av lite på tempot och Avesta fick komma närmare men sen öste vi på igen och såhär höll vi på ett tag. STORT PLUS till Miranda som springer och springer och springer när hon inte springer så krigar hon rejält inne på linjen, tar stryk som fan och efter de så kontrar hon ett par kontringar till! du e grym tjejen!
halvtidsvila: minns ej siffrorna men ledde med ca fyra bollar kan jag tro!
I paus fick vi order om att fortsätta springa på allt och att hänga ut målvakten ordentligt. sagt och gjort, i andra halvlek höjer vi tekniska fel kontot en aning men vad gör det med våra härliga brudar som springer på kontring så fort vi får chansen! Mycket bra målvaktspel av Elin Agerskov som förövrigt tog två 7 meters kast i eftermiddag och många viktiga räddningar rakt igenom hela matchen! Slutresultatet denna match 32-19 

Frasses att se upp för, som idag var Josefin Ekwall, skötte sig matchen igenom. Bombade in ett par bollar bakom Avesta målvakten och stog för ett par smällar som utdelades i Skånela försvaret idag!
Elin Gustafsson som gjorde sin andra dam match fick uppgiften att stoppa bortalagets elitserierutinerade Emma Seger, och gjrode det med bravur. Tror inte hon kom igenom en enda gång.
Elin Ståhl - dagens debutant, kom in och gjorde de som förväntades och fick stänka dit bollen, försvarsmässigt gjorde hon en bra insats!

Målgörare Skånela:
Miranda Larsson 8, Madelene Hildén 6(1), Jennie Johansson 5, Josefin Ekwall 4, Sarah Fransson 3(1), Elin Ståhl 2, Elin Gustavsson 1, Sara Klysing 1, Victoria Törnby 1, Elise Hedlund 1


STORT TACK TILL 94a TJEJERNA Elin S, Elin G, Jossan SOM VAR MED OCH STÄLLDE UPP IDAG NI SKÖTTE ER EXEMPLARISKT!!!!

HELA LAGET FÅR ETT STORT PLUS AV MIG IDAG, VI HÖLL OSS TILL PLANEN OCH GJORDE DET VI ÄR BRA PÅ!!!

Nu återstår endast en fight och den spelas på onsdag i sköndalshallen mot gt söder. Vi spelar för seriens två sista poäng och hoppas kunna placera oss på en säker fjärdeplats! då uppnår vi årets mål med att placera oss bland dom fem första i serien!
 

Grattis till grabbarna som idag tog sig ett steg närmare allvenskan!
Inväntar att Sandra ska publicera dagens bilder men det kommer nog först imorrn! :)

//FRANSSON

Kommentarer
Postat av: PF

TOPPENBLOGG!!!

2011-03-06 @ 20:55:40
Postat av: Isabella

Grymt bra jobbat idag brudar !

2011-03-06 @ 23:17:41
Postat av: frasse

tack bella, vi saknar dig dock!

2011-03-07 @ 07:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0