F-94

Skånelas framgångsrika 94 tjejer har hunnit med en hel del i sina unga dar, två partille finaler, spel i Norden cup, steg fyra i sm två år på raken och jag kan säkert rabbla fler meriter. Till helgen spelas final steget i USM där Skånela laget kommer att visa upp sig hemma i Vikingahallen ”borgen” Mycket publik väntas.  

Laget består av 14 spelare varav 2st målvakter, laget har spelat ihop sen bollskolan, några har varit med hela vägen några har tillkommit och några har också fallit bort, summa summarum återstår 14 vinnarskallar som nått ett av sina mål för säsongen STEG 5 på hemmaplan. 10st av tjejerna valde att söka till elitprogrammet på Arlandagymnasiet, där tränar de x pass i veckan plus två kvällspass. Endast 5st av spelarna har Skånela som moderklubb.

Tränare för laget är Dag ”Dagge” Lundin som nyligen tog upp lagets herrar till allsvenskan, Robin ”effekten” Gustavsson som är tillbaka i herr laget efter en tids frånvaro, ”effekten” kommer ifrån herrarna, då laget inte förlorat en match (på 12 möjliga och vunnit med minst 10 mål) sen Robin kom tillbaka till laget, kan detta hålla i sig även i sm?.  Karin ”sunkan” Sundstedt har varit på många äventyr, ett tag i Skånela ett tag i Spåret, några svängar i landslaget liten visit i Skånelas utvecklingslag HF SIF och även tränare för dessa tjejer.

På bänken står också alltid Janne Ståhl, han är den som har kolla på konor, väskor, bollar, tjejerna, ledarna papperna ja man kan säga att han är allt i allo i laget. Ingse Björkman sköter fys, löpning, strech varje vecka dyker hon ner i hallen och tar hand om dessa vältränade kroppar. Laget har tre spelare som fått prova på
landslags spel. Miranda, Elin S & Josefin Ekwall.

Summan av kardemumman, detta är ett lag som alltid har kul tillsammans och har alltid en hög träningsnärvaro. Ett lag att se upp för i SM.


//Frasse


FOTO: INGSE BJÖRKMAN


Kommentarer
Postat av: Sunkan

Dom är inte bara bäst, utan SNYGGAST också! :)

2011-03-15 @ 15:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0