MATCHREFERAT SKÅNELA - IRSTA

Idag var det våran tur att ta oss ann Irsta på hemmaplan. När vi mötte Irsta på bortaplan spelade vi riktigt bra handboll och tog med oss två viktiga poäng hem. Alla hoppades nog att denna match skulle sluta på samma sätt idag igen, vilket den även gjorde. Vinst med 18-14 (vinst med 20-14 på bortaplan).

Men detta var ingen lätt match och det var inte förrän i mitten på andra som segern såg klar ut. Det var en seg start då det stod 0-0 på tavlan väldigt länge. I första var det lite för mycket man mot man lägen framåt samtidigt som vi hade ett riktigt bra försvarsspel och målvaktsspel. Detta var alltså anledningen till att det blev så få mål i första halvlek då både Emelie och Irstas målvakt Josefin var riktigt stabila. Halvtidsresultat: 6-7

Under hela matchen tröck vi framåt med mycket kontringar och mycket snabba uppspel hela tiden vilket resulterade till lätta mål, men även till att Irsta såg ruskigt trötta ut. Vi hade vår ork hela matchen och det var det vi vann på denna dag. Andra halvleken blev mycket målrikare och slutresultatet blev tillslut 18-14. Två härliga poäng till!

Matchens lirare: Emelie Malm
Matchens prestation: Jennie Johansson