coacha ditt lag via din iPhone - ladda ner appen på appstore!

Hej hallå alla!

Nu hade vi fått en sån där rackarns bloggtorka.. Vi mötte Arbrå i 9/1 då jag personligen var på jobb konference, tjejerna skötte sig exemplariskt (läs väldigt jobbig start på matchen och en cool upphämtning från 13-7 till 22-28). laget tränade på och matchade mot p-96 under tisdagen och träningen fortsatte veckan ut avslutades med match mot p-95 på torsdagkvällen (då förövrigt herr handbollsVM startade). Bra uppladdning inför lördagen då Rp linköping stog för motståndet, vi packade in oss i den stora - lilla Ellénius bussen, så beskrev Fia bussen iaf ;)

Det blev ett stopp för lite mat i Nyköping, maten bestog av burk mini majs, burk champinjoner, burk ärtor, burk ris, burk köttgryta, enligt hilda ;) vidare mot hallen som dessvärre var en liten besvikelse för mig iaf som inte spelat där tidigare, det var liksom ingen vikingahall känsla vill jag lova. Men till matchen- RP startade bäst men vi trevade på. Försvarsplanen fungerade som vi hoppats på, inte lyfta på deras 9meters spelare utan vänta in dom och stoppa dom. Vi gör ett mål och så gör odm ett och så gör vi ett, sen kommer deras tränare på att dom ska punkta hilda och det gjorde han riktigt rätt i för de gjorde de enkelt för oss andra fem att spela på stora ytor. vi gjorde ett litet ryck och ledde med en boll och Anders lägger in time out kortet och nu kommer liksom innebörden av dagens rubrik.
Anders säger vilka som ska spela under de sista 1,5 minutrarna, sen säger han såhär
Anders: Janne hade du kombinationen på iphonen?
Janne: Aa, kolla här tjejer..
Laget: alla lutar sig in mot mitten och kollar på den lilla 3,5 tums skärmen.
Janne: Hängde alla med?
Laget: Visa igen! :)
Han med hjälp av sin lur förmedlade alltså en kombination som i vartfall jag inte hade tränat på en endaste gång, domarn blåste igång spelet och here we go, 9-11 är ställningen i paus (vi gjorde alltså mål på iPhone kombinationen)
Sen rullade matchen på och ett tag såg det kassaskåps säkert ut, men i vanlig ordning vill Skånelas damer bjuda publiken (läs familjen Stegfors + busschauffören) på lite spänning så RP knappade in till 19-20 innan vi tar tag i det igen och sen vinner med 19-22. Bra jobbat brudar!

Målskyttar i Skånela IF:
(Hela 7 olika målskyttar redan innan paus är inte fy skam!)

Sarah Fransson 5, Madelene Hildén 4, Kajsa Him-Jensen 3, Jennie Johansson 2, Ramona Stegfors 2, Isabella Engström 2, Jessica Karlsson 1, Sara Klysing 1, Sofia Lydén 1, My Pettersson 1.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0