Skånela-Göksten

Skånelas represantations lag levererar, vi gratulerar herrarna till 9onde raka segern!

Till vår match, det var som att vända på en hand. Idag spelar vi för varandra och framförallt som ett lag!
Göksten startade bäst, och det var lite trögt att göra mål. 9-9 i halvtid visar vilket bra målvaktsspel det bjöds på i första halvlek. Vi har vår klassiska dipp, dock i första halvlek denna match, sen rullar det bara på och vi tar över matchen ju längre den varar! Skönt att inkassera två poäng på söndagseftermiddagen. Skönt att vårat kontringsspel kommer igång ganska ordentligt. Miranda får göra ett par sköna löpningar och sätta dit bollen bakom Gökstens målvakt. Hilda hade en bra eftermiddag hon också, förutom sina spelmål så fick hon dra två skott från hela banan då Göksten spelade med en "väst-spelare". En spelare vi hoppas få se mer av i damlaget är ju såklart, Jossan "junior" Ekwall som gjorde sin debut i div1 och gjorde det med besked, kul att se att hon tar för sig ordentligt på banan. Bakåt som framåt, hon flyttar inte på sig för fem öre när brottas med Gösktens 9meters spelare och framåt visar hon sitt giftiga skott både i luften och från golvet! Stort tack för hjälpen vi hoppas på fler matcher i damtröjan!

 
Josefin "junior" Ekwall

Emelie är med i matchen som vanligt, och limmar ett par bollar och någon spektakulär räddning här och var, som alltid går hon av planen med högt betyg! Jag kan sitta här och nämna alla i laget men jag gör det enkelt för mig och ger hela laget mycket väl godkänt efter den här matchen, vi gjorde ett rejält lyft och hoppas att den härliga publiken återvänder till nästa hemma match som också är den sista i borgen för iår. slutresultatet blev 24-17
och till matchens lirare utsågs... Trumvirvel..... Allas våran #3 Miranda Larsson!

Målskyttar i Skånela:
Madelene Hildén 6, Miranda Larsson 5, Jennie Johansson 4, Josefin Ekvall 3, Sarah Fransson 2(1), Sofia Lydén 2, Sara Klysing 2.

Det är inte alla 16åringar som blundar när dom skjuter på målvakten som spelar i det lag som håller till i toppen av div1 men våran Miranda för allt för lite spänning :) 



Krya på dig R.S 

ALLA BILDER ÄR TAGNA AV SANDRA JANSSON!

//FRASSE 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0