hk spåret - skånela if

28-32

I skrivande stund är jag just hemkommen från matchen. En match där vi kör på ordentligt från början dock håller spåret jämna steg med oss, vi får tag på dom bra bakåt och Elin stoppar bollarna som på något sätt passerar försvaret som håller relavtivt tätt. Vi gör många ganska enkla mål framåt och använder oss bra av alla spelarna på banan. I halvtid har en fem måls ledning som känns helt okej! Anders pratade om att fortsätta köra och inte slappna av och tycka att man är bäst på något vis bara för att vi leder med fem. Så vi in och kör Jossan kommer igång ordentligt med sitt skytte och får ett par fina lägen som hon verkligen utnyttjar! BRA JOSSAN! Idag presenterar vi en ny chip som vi tog med oss, Elin "G" Gustafsson som presenterade sig fint i damlaget genom att stänka dit en rökare från v6 positionen! Elin sköter sig exemplariskt när hon är på banan, mycket kul att se! I slutet av andra halvlek så dyker de upp någon konstig måltorka från vår sida, vi slappnar av lite... lite för mycket kan jag tycka men tur vi ledde ordentligt och att matchen inte var fem minuter längre (citerade just Anders ord bokstavligen.) Slutresultatet skrevs till 28-32 och två poäng med hem i bagaget! :)

Matchens lirare: MIRANDA LARSSON 

Målskyttar i Skånela:
Miranda Larsson 9, Madelene Hildén 6, Josefin Ekwall 5, Sarah Fransson 4, Jessica Karlsson 2, Jennie Johansson 2, Sara Klysing 2, Elin Gustafsson 1, Sofia Lydén 1.

Införde precis en egen variant här på bloggen och det är "Frasses guldstjärna" som idag går till Jossan "the bomber" Ekwall som idag fortsätter ta för sig och bokstavligen BOMBAR in målen bakom hk spårets målvakt!

Vi tackar även våran härliga publik (läs aningens få till mängden) som följer oss i hall efter hall, match efter match. Kul att ni är några som tittar på oss, vi hoppas att fler hittar ner till vikingahallen MÄRSTA på söndag då både damerna och herrarna spelar! 14.15 respektive 16.00 .



FOTO: SANDRA JANSSON
//FRASSE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0