torsdagsmatchen

Hur skulle det gå? 0, 1 eller 2 poäng?
Jag tyckte att uppvärmningen kändes sådär lite halv dålig fart osv.. Men matchen var igång och vi spelade jämt i målprotokollet, dock var det ju missarnas afton! Vet inte hur många skott vi sköt utanför eller på målvakten men om jag pratade om många tekniska fel i div1 matchen så kan ni ju då föreställa er att detta var av samma rang fast med missade skott!

Arbrå hade som mest en fyra måls ledning och emellanåt kändes det helt omöjligt, dom fick trampa igenom vårat försvar alldeles för enkelt och kunde då skjuta från 6 meter mot en ensam målvakt. Efter en stund in i första halvlek kom Maja in på h2 och fick stopp på deras v9 som tidigare fick klampa in lite som hon ville.. Men Arbrå ville mer, dom löste vårt 5-1 försvar och fick fortsätta att komma rätt så ensamma mot våra målvakter.
Kontringsspelet kommer igång i mitten av halvleken och jag tror att det var vår räddning då man i andra halvlek knappade in på bortalaget och låg under med endast en boll. Men att kvittera var ingen lätt match....

Skånela anfall, miss, Arbrå anfall, miss, Skånela anfall, miss, Arbrå anfall och mål istället för lika så blev det två måls differens igen och så höll vi på ett bra tag innan vi kunde kvittera och gå om och leda med ett mål när det återstår 30 sek av matchen då gör den talangfulla 95 tjejen Lina en trippel räddning och hela händelsen avslutas med att domarna blåser straff (täckning innanför tror jag, inte helt säker) och bortalaget kan kvittera och gör det med en sekund kvar av matchen.

Andra halvlek var en kämpahalvlek man fick verkligen ta i och kämpa för den här poängen, Skånela tjejerna kan se denna poäng som att man "vunnit en poäng" medans Arbrå får nog känna att man "förlorade en poäng".

Målskyttar: Elise Hedlund 7, Jessica Karlsson 3, Charlotta Wenner 3, Paulina Glimmerud 3, Lina Bjerregaard 2, Louise Wallmo 2, Frida Enger-Sällberg 2, Gavia Beverskog 1.

Nu har båda serierna tagit uppehåll, nu väntas träning, träning, träning sen drar vi igång med match under v.1 igen! :) Bloggen kanske tar lite julledigt, jag har inte bestämt mig ännu. Får se om det finns något skoj att skriva om.

Kan komma en hel del bilder nu när det inte finns så mycket att skriva om, får samla ihop lite matchbilder som ni ännu inte fått se!