söndag i vikingahallen!

Imorgon startar jul veckan, allt det sista ska fixas, julklappar, granen, pepparkakorna, julkalenderns sista avsnitt spelas denna vecka..

Ja ni förstår även denna söndag var vi bänkade i vikingahallen för att se Skånela herrarna ta sig an Hästö för andra gången denna säsong.

Matchen startade inte som vi är vana, man hade svårt att göra mål på förre Skånelaprofilen Niklas Samuelsson, lite krampaktigt spel emellanåt och man kunde inte göra ett Skånelaryck när man behöde det.
Men att leverera som man gjort hitills kanske är lite omänskligt? ja vad vet jag.. Tycker att grabbarna ska vara glada för denna poäng som man nu fick med sig ur denna strid, man hade problem med att sätta dit bollen matchen igenom och man kunde till slut kvittera.

Nu går man på julledigt och vi ser fram emot en vårsäsong med fortsatt framgång för herrarna!


Efter herrmatchen tog F-95 emot starka Tumba som man slog tidigare i SM och visst fanns det lite nervositet till en början.. Kunde vi göra det igen? kunde vi slå dom igen?
Och som vi gjorde det, har Palle hittat tillbaka till rollen som skytt igen? har Patrice hittat rätt mellan stolparna? har Maja hittat höjden i skottögonblicket? enligt mig så var detta stora delar lagets framgång idag som ändå saknade 4-5 spelare till dagens match. 12 bollar var differensen mellan lagen när matchuret ljöd med sin signal. :) 2 poäng till Märstalaget! :)
Nu delar man tredjeplatsen tillsammans med Huddinge HK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0