Ny match!

Denna gången i div2 man tar emot Arbrå HF hemma i vikingahallen!

Denna match kommer att bli viktig för placeringarna i serien, vinner man denna match hänger man på i toppen med samma poäng som serieledarna Strands IF på 19 poäng och lämnar självaste Arbrå på 16 poäng och då har man en 3 poäng mellan sig.

Hur vinner man mot ett lag som Arbrå?
Tränarna tror starkt på att man plockar med lite yngre tuffa och spelglada brudar tillammans då med dom tjejerna som till vardags spelar och tränar med div1 laget ska vinna matchen.
Jag är nog lite inne på samma spår, att ta med Elin i mål som har mycket rutin kan skapa trygghet bakåt genom att bara vara med på bänken det kan höjja den lite yngre målvakten Cecce som garanterat kommer få förtroende från tränarduon.

Att t ex ha med Jessica Karlsson som jag tror har en formkurva som pekar ganska mycket rakt upp nu kommer att göra att laget får lätta kontringar och kan ställa om snabbt. Anna E-S som i gårdagens match tog för sig och levererade ett par mycket bra spärrar kommer att tillsammans med Lotta vara en stor del i div2 lagets vinst imorgon torsdag. Att sen kasta in unga Paulina Glimmerud (född -95) på v9, med ett skytte som heter duga, med lite extra fart under skorna och lite inställning så kommer hon tillsammans med Maja Wiklund (också född -95) vänsterhänt höger6a vara en stor del av laget. Maja som också är en försvarsklippa kommer att slå ner en och annan Arbrå tjej! Gavia såg vi redan i Avesta matchen att hon är med och konkurerar om en plats i div2 laget får hon komma upp och skjuta blir hon svår att stoppa i denna match.

Välkommna till vikingahallen ännu en gång denna vecka!

"känslan av att vinna, kommer aldrig att försvinna"

//Frasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0