jag säger bara herrarna...

Vilken fart, vilken fläkt, vilken show.. Ja man bjuder verkligen hemmapubliken på show när man redan i slutet av första halvlek börja välja ur sitt register när man avslutar..

En bra första halvlek där man kunde låta bollen göra jobbet och Danne i målet tog det han skulle när man i paus hade ledning med 23-9 kändes ju inte seger direkt hotad och då kunde man se hur spelarna riktigt njöt av dom fulla sittplatserna på läktarn som hejjade på dom.
Det kändes redan från de första fem minutrarna att detta inte skulle bli så svårt utan man kunde helt enkelt lufta hela bänken och debutanten Patric Haglöf måste få ett godkänt betyg i den här matchen även om det första skottet satt en bra bit ovanför ribban men jag tycker helt klart att han gör en mycket bra insats i matchen och att bli punktad i sin första seniormatch säger ju en hel del om att man är farlig med boll!

Grabbarna kunde enkelt vinna med 38-22 och vad är väl bättre än när vi alla tar poäng under helgerna, söndagarna blir så mycket enklare då! :)
Fortsatt serieledning i allsvenskan, GRATTIS

Nya skånela låten presenterades precis innan match start och visst klappade publiken med i refrängen allt! Den här låten har varit ett samarbete mellan Jens Hult, dam och herr laget som tillsammans har producerat en ny föreningslåt, dennal åt kommer att spelas många gånger till så kasta er ner i hallen till nsäta hemma match (som för damerna är redan på tisdag) så ska vi se att du får höra den.
Men när Stefan/Lollo tryckte igång den gamla hederliga "Vi ska visa Sveige vad vi kan" så kändes publiken mer hemma på något sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0