hemmasteg

Nu väntar ett stegfyra hemma i borgen och denna gång är det HJ som tar hand om arrangemanget!

Återkommer om info ang detta! :)

Kommentarer
Postat av: Micke

Tack för att jag fick börja dagen med ett gott skratt! Såg er lag uttagning. Förra året gick siffen under namnet ring så spelar vi många rynkade på näsan men detta slår väl alla rekord i konstigheter. Inget fel på Lollo och Frida. Härliga tjejer på alla sett och vis men det påvisar att det behövs ingen träning för att få spela i det här laget. Måste kännas för de som tränar och lägger ner tid och energi. Men karussell dam laget får många att skratta men samtidigt är det bedrövligt. Kämpa på damer med en massa tur kanske ni får en ledning som ger er rätt förutsättningar.

2011-12-09 @ 12:45:48
Postat av: PL

Ja det snurrar om damlaget! Jag tycker att det är jätte kul att gamla damer kommer tillbaka.

Sifen är och kommer nog alltid vara ring så spelar vi tills någon verkligen satsar på ett utvecklinslag. Per som coach kommer att fungera klockrent. Han och Matte är mycket bra tydliga tränare och det är ju svårt för Matte att dela på sig. A-lag är alltid a-lag. Lycka till i helgen!

2011-12-09 @ 15:25:49
Postat av: Mattias Ryd

Jag brukar sällan göra inlägg av detta slag men känner att det kan vara på sin plats.



Micke, Det verkar som att du följer damverksamheten på nära håll och håller koll på vilka som tränar mm. Då borde du också vara medveten om att A-flick har flick-SM denna helg. Vi hade således ingen möjlighet att få med oss några 95-or till Avesta(förutom Gavia som inte var uttagen). Vi får inte heller använda oss av några 96:or då de är för unga (enligt SHF) för att få spela i div2.



Vi tog ut 2 spelare färre än normalt till Div1 för att vi skulle ha möjlighet att skicka ett så slagkraftigt lag som möjligt till div2 matchen.



Personligen är jag väldigt tacksam för att Lollo och Frida ställer upp och hjälper oss när vi har kort om folk som vi hade idag.



Vänligen



Mattias Ryd

2011-12-10 @ 21:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0