helgen är här!

I helgen vankas halv lång resa för div2 laget nämligen AvestaBrovallen.. Kommer det något oväder? Idag när jag åkte in till jobbet var det i vilket fall inte lätt att se vad man skulle köra i all fallande snö (läs regn med lite snöinslag).
Div1 damerna sticker iväg till Sköndalshallen och tar oss an GT Söder. Hoppas kunna ta oss dit utan problem.

laget som ska till AvestaBrovallen har fått två tillskott som till vardags inte håller till i damtruppen och vi välkomnar Gavia från f-95 och på kärt återseende säger vi också välkommen till Lollo Gustafsson som nu mer brukar stå i speakerbåset på dam&herr hemma matcherna eller träna föreningens f-00. Kan bli en spännande syn!

Div1 laget åker med full trupp, hoppas kunna slå hemma starka GT Söder. Här har vi ett intakt lag och träningarna har sett bra ut. Bra fart och lite jävlaranamma.
GT Söder har starka spelare individuellt och utnyttjar oftast motståndarnas svagheter otroligt bra, typiska GT Söder har sina rutinerade spelare som ofta håller i taktpinnen och sen kommer dom unga duktiga talangerna in och visar vad dom kan. Höjer ett varningsfinger för hemmalagets Gabrielle Hagman!

Sköndalshallen 15.00


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0