här går det undan, veckomatch!

Matchdag tisdag,
Damlaget tar emot RP Linköping matchstart 19.30 vikingahallen

RP då, har plats 7 i tabellen med fyra vinster och sex förluster åker laget alltså till Märsta för att försöka sig på dessa två poäng. Hemmalaget som kommer med sju segrar och två förluster i bagaget vann senast med G/T Söder och har bra känsla i gruppen, träningen under söndagen kändes riktigt bra och vi hade riktigt bra tempo!

RP har som bekant fått hem sin landslags och proffs meriterade Fanny Lagerström, här har vi en skytt att se upp för. Med många år på nacken gäller det att vara på tå mot henne hela hela tiden!
I övrigt så har jag endast mött RP Linköping två gånger tidigare (Det var förra säsongen, då Janne gick igenom en ny kombination med sin häftiga iPhone om ni minns de inlägget?) min magkänsla säger att det är ett lag som krigar enda in i kaklet så att säga, deras genombrotts spelare kommer garanterat ge oss en match denna tisdagskväll.

Vi då! Jo, vi kommer med full trupp och kommer garanterat spela vår härliga kontringshandboll och tuffa försvars spel med snabba omställningar.. Med en riktigt bra söndagsträning känns det riktigt bra faktiskt! Hoppas att vi får se lite folk på läktarna också vi vet att ni hade en bra dag på läktarn igår under herr matchen och vi gör allt för att bjuda er på lite skön spel också! Välkomna till hallen!

lite kuriosa, RP´s junior tjejer har liksom våra tagit sig vidare till steg 4 i årets upplaga av USM


//Frasse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0