Damerna inkasserar nästa 2 poängare.

Matchen inleddes med vårt nu mer standard beteende att ligga under med 7-2 och sen hämta upp och gå om!

Ja jo, vi alla är överens om att hallen är inge rolig att spela i... Vi hade väl ca 6 stolpskott i inledningen och första målet gjordes på kontring av självaste kontrings specialisten Miranda Larsson.

Ju mer tid som går så kommer vi in i matchen och vi får tag på dom bakåt och vi får igång spelet i anfallet och kan krypa närmare.. En bra time out av Matte och vi liksom kastas in i matchtempot ordentligt och nu började det flyta på, vi var ikapp och om en sväng och sen var det paus en välbehövlig sådan och Matte kunde ännu en gång förmedla sitt budskap om att ta för oss och våga!

I andra halvlek tar vi tag i det och går om i målprotokollet och drygar ut till en 5 måls ledning redan i minut 42, skulle vi orka bevaka denna ledning? Vi har ju sett det förut att det inte riktigt är vår grej att bevaka men vi har blivit duktigare!
Det gick hyfsat, matchuret tickade på och vi bytte lite mål fram och tillbaka men sen hamnar vi i en liten dipp och vi får inte tag i dom bakåt GT Söder kommer närmare och vi tar avslut som vi inte får göra men sen reder vi upp det och rycker ifrån till en sju måls ledning innan domarn blåser av matchen och vi får gå och strecha och duscha..

Målen. Skånela: Miranda Larsson 9, JuliaTörnqvist 4, Elin Ståhl 3, Josefin Ekwall 3, Isabella Engström 3 och Sara Klysing 2 Sarah Fransson 1

Skönt två poäng här, två poäng i herr matchen, en poäng i div 2 matchen och inväntar resultat från herr trean också och slutade det med en nio måls vinst! HEJA SKÅNELA

HF SIF dam spelade alltså lika mot AvestaBrovallen, Ringde upp Lollo för att få ett litet ref,

Hennes spontana kommentar var: Hemma domare, vi jobbar inte hela vägen tills domaren blåser och där kunde många av Avesta spelarna göra några mål. Vickan gör en bra match och även Gavia gjorde en riktigt bra match på sin kant, Cecce tar det hon ska och går med ett godkänt betyg från matchen.
efter att ha missat två viktiga straffar i matchen så får man med sig en poäng från dalarna .. Bara att köra på och komma igen! :)

Matchens lirare: Elise Hedlund

Imorgon väntar träning och sen herr match (igen, andra matchen denna vecka), Trelleborg gästar Vikingahallen Märsta och du kommer väl?