slutsemestrat för en del.

Gårdagens träning var det mesta som vanligt, Ingse var tillbaka från semestern och hon körde fys med brudarna, uppskattades såklart! Miranda var tillbaka från samma semester och allt hon varit på med landslaget, skönt!

Nästan alla var på träningen förutom ett fåtal som jobbade men nästa vecka hoppas jag att alla kan komma :) skulle va kul att se hela truppen där samtidigt.

Efter fysen gick vi in i hallen och väntades det träning, kanterna fick lite tips av Astrid "Asse" Nilsson om hur man ska ha skott armen, hur man gör steg i sättningen och viktigt med kropps fint. På andra sidan höll Karin i träningen och lagets 9 meter tränade på en kombination som såg helt okej ut efter 45 minuters tränande!

Som alltid på Ingses fys så är vi hög röda i ansiktet men alltid ett leende på läpparna.. Det tycker jag är bra betyg till tränaren.












Ikväll är det träningsledigt, men herrlaget spelar träningsmatch mot norska laget Follo. Har du inget annat att göra en fredagkväll så kom och ladda upp inför helgen med oss i vikingahallen, stora delar av damlaget har redan tjinpaxat bästa platserna men annars är det onumrerade platser i hela vikingahallen! :)

Matchstart: 17.30
Plats: Vikingahallen
Lag: Skånela - Follo
Publik: ryktas om upp emot en 1.000 pers så var i tid.

Ha en trevlig fredag, själv ska jag dunka musik på kontoret hela dagen!


/frasse


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vad har hänt med den vanliga härliga bloggen ???

2011-08-13 @ 23:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0