första handbollsträningen

Så var veckan igång igen..

I måndags så genomförde damerna den första handbolls träningen för denna säsong. Det var en fartfylld och rolig träning, på uppvärmningen kunde man se många "försäsongs passningar" man verkligen kände hur våra armar inte riktigt var vana med kaströrelsen men efter uppvärmningen så var alla på banan igen. Till och med långa kontringspass gick hem!

Tänk er att se ett utsläpp av kossorna när dom ska ut på grönbete så såg vi ut alla ville köra och det var bra energi i gruppen som dessutom fick avsluta passet med två måls spel :) wiiiiiiie! Hur bra var inte det?
Många nya spelare som man ska lära känna med tajming och passningar men det kommer så småningom :) Jag är helt klart nöjd med första passet och det lät som de flesta var hel nöjda och trötta för....

...igår var det dags igen ombytta och klara 18.30 för boll pass nr2, jag kände verkligen av gårdagens träning och foten tackade för sig redan efter att jag tittat på hopprepet som var uppvärmningen för dagen. Men tjejerna kämpade på och Robban såg ut att njuta av att verkligen vara igång med handbollen!

Nu väntar två veckor med handboll (v.31 och v.32) sen kommer det att läggas till ett par pass till i veckan och en läger helg, för att en vecka senare spela våra första träningsmatcher tillsammans. 3-4 september kommer vi att spela matcher två stycken i Vikingahallen och en i Nackabollhall, mer info finns på vår hemsida www.skanela.se sen klickar ni in er på damernas sida! :)


//Frasse


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0